Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber CANLAR CANLARA KUCAK AÇTI

CANLAR CANLARA KUCAK AÇTI

Gazeteci, aktivist Songül Başkaya ve Akdeniz Ahıskalı Türkler Birliği Derneği (AKATÜB) Başkanı Ramiz Atahan  depremin yaralarını sarmak için seferber olan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür VAKFI Antalya Kültür ve Cemevi’nde Başkan Nurettin Erdoğan ve yönetimini ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CANLAR CANLARA KUCAK AÇTI

Başkaya ve beraberindeki heyet, önce Vakıf Başkanı Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek, cemevini depremzedelere tahsis eden ve sosyal market açan vakfa teşekkür etti. Vakıfta çok sayıda deprem bölgesinden gelen aile ve genci misafir eden Başkan Erdoğan ve yönetimi, çocuklar için de bir oyun odası açıldığını bildirdi.

Başkaya ve AKATÜB Başkanı Atahan beraberindeki heyet ile ziyaretin ardından gıda paketlerini, oyuncakları teslim etti. Başkan Erdoğan, hem Başkaya’ya hem AKATÜB’e çok teşekkür etti. Dayanışma için teşekkür eden Başkan Erdoğan, ellerinden geldikleri kadar bu yardımı sürdüreceklerini kaydetti. Ziyarette önceki dönem Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Cem Kotan da yer alırken, Kotan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

FqTb_2WXoAEueHm

“GELEN HERKES CANDIR”

Vakıf Başkanı Nurettin Erdoğan da şunları kaydetti: “Depremzedelerin yoğun bir şekilde Antalya’ya akın etmesinden dolayı konaklama zafiyeti yaşandı. Cemevlerimizi depremzedelere açtık. Gelen her kim olursa olsun bizim için bir candır ve çok önemlidir. Burada hem yaralarımızı saracağız hem de eksikliklerini gidermek için çalışmaya çaba göstereceğiz.”

BAŞKAYA’YA DESTEK

Seçimlerin de konuşulduğu ziyarette hem Erdoğan hem Kotan, milletvekili adaylık sürecinde olan Başkaya’ya başarılar diledi ve desteği verdi. Başkan Erdoğan, Songül Başkaya’nın Antalya için değerli çalışmaları olduğunu hem gazeteci hem meclis üyesi olarak yıllardır kente hizmet ettiğini belirterek, “Yolunuz açık olsun” dedi.

Buse YEŞİL

FqTb_2UWAAAxZwT

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selvi Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu Nurhak'ta

Selvi Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu Nurhak'ta