Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Başkaya’dan Döşemealtı çıkarması

Başkaya’dan Döşemealtı çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aday Adayı, gazeteci Songül Başkaya deprem bölgesi Hatay programından sonra partisinin belediye başkanını ve ilçe örgütünü ziyaret etti. Hatay dönüşü ilk ziyaretini Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e yapan Başkaya gündeme dair sohbet ederek seçim sürecini değerlendirdi. Turgay Genç Başkaya’nın adaylık sürecine destek vererek, “Antalya için elini taşın altına koyacağına inanıyoruz. Bizim için siz, Döşemealtı’nın adayısınız” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkaya’dan Döşemealtı çıkarması

Uzun zamandır sahada olan Songül Başkaya adaylık çalışmalarına hız verdi. Bir süredir partisinin ilçe belediye başkanları ve ilçe örgütlerini ziyaret eden gazeteci Songül Başkaya’nın da bugünki durağı Döşemealtı ilçesi oldu. Sabah saatlerinde Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret eden Başkaya’ya CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, Bademağacı’nın önceki dönem Belediye Başkanı Bekir Akyol ve Ali Gökay, Karaveliler geçmiş dönem Belediye Başkanı, 21. Dönem Antalya İl Genel Meclisi Üyesi Osman Uğur, 21. Dönem  Antalya İl Genel Meclisi Üyesi ve Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Abay, Hacı Bektaş Veli Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye ANET Yönetim Kurulu Üyesi Binali Efe, Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yanar, Başkan Danışmanı Naci Alın, ile çok sayıda partili eşlik etti.

Fq3DKNYXwAAayYqDSC_0178

“SİZ DÖŞEMEALTI’NIN ADAYISINIZ”

Songül Başkaya ve ekibi daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Başkanlığı’nı ve Döşemealtı Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.  İlçe ziyaretine belediye ziyaretine katılanların yanı sıra CHP Döşemealtı önceki dönem Başkanı, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zekariya Altun, önceki dönem meclis üyeleri Ömer Altın, Turgut Kara ile İlçe Yöneticileri Müjde Çınar Temizsoy, Azmi Buyruk, Ayhan Çot, Hasan Dönmez  ve Semra Görceğiz, Döşemealtı ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyesi Hayriye Wilkens ve Süheyla Güller ile çok sayıda partili katıldı.

DSC_0160-1DSC_0133-1

Ziyaretlerine seçime dair çalışmaları hakkında bilgi veren Songül Başkaya “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran parti olma özelliğini taşıyan, kadına seçme ve seçilme hakkı veren Atatürk'ün kurduğu parti olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugüne kadar Antalya'dan sadece  bir kadın milletvekili çıktı. Bu yıl listede seçilebilir yerde daha fazla kadın adayın yer alması bekleniyor” dedi. Başkan Turgay Genç ise, Songül Başkaya ile Büyükşehir Belediye Meclisi’nde birlikte çalıştıklarını hatırlatarak, “Antalya için elini taşın altına kayacağına inanıyoruz. Bizim için siz, Döşemealtı’nın adayısınız” dedi.

DSC_0202-2DSC_0178DSC_0114

Söz alan önceki dönem belediye başkanları, meclis üyeleri de Başkaya’ya tam destek verdi.

NİZAMETTİN ÖZMEN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YSK Başkanı istifa sürecini açıkladı

YSK Başkanı istifa sürecini açıkladı