Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber BARIŞ ATAY “TİP’in baraj sorunu yok”

BARIŞ ATAY “TİP’in baraj sorunu yok”

Türkiye İşçi Partisi Antalya ikinci sıra milletvekili adayı Barış Atay, kendisine sosyal medyadan gelen soruları video çekerek cevapladı. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BARIŞ ATAY “TİP’in baraj sorunu yok”

Barış Atay seçim dönemi ile ilgili vatandaşların sıkça dile getirdiği bir soruyu video paylaşarak cevapladı.  Atay, “Özellikle oyum boşa gider mi TİP baraj sorunu var mı?  TİP’in baraj sorunu yok. Biz  Emekve Özgürlük  İttifakı içinde giriyoruz seçime,  Emek ve Özgürlük İttifakı’nın baraj sorunu olmadığı için bu açıdan TİP’in de baraj sorunu yok. “ dedi. 

2 VEKİL ÇIKARACAK POTANSİYELİMİZ VAR 
Atay videonun devamında Antalya’da ikinci sıradan aday olmasını da değerlendi. Sözlerine çokça tartışıldı ikinci sırada, seçilir mi  Atay, “Antalya’daki durumu da anlatayım. Çokça tartışıldı 2. Sırada gider mi Antalya’dan vekil çıkabilir mi? Biz şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilriz ki Antalya’dan hem Türkiye İşçi Partisi’nin hem de Yeşil Sol Parti’nin milletvekili çıkaracak potansiyeli var. Yunus arkadaşımızın da benim de sizin oylarınızla meclise gideceğimizi umuyoruz. Bunun için yapmanız gereken şey Türkiye İşçi Partisi’ne oy vermek.”

SÜLEYMAN GEZİCİ
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer’de dalış etkinliği

Kemer’de dalış etkinliği