Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber “Aybüke’ye nefes olun”

“Aybüke’ye nefes olun”

SMA Tip 1 hastası olan ikiz bebekler Amine ve Aybüke, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Kahramanmaraş’ta yakalandı. Aynı zamanda kalp sorunu da olan Amine Bebek, deprem sırasında hastanede bağlı olduğu cihazların çalışmaması sebebiyle hayatını kaybederken, Aybüke’ye umut olmak için aile Antalya’ya geldi. Aybüke’nin Babası Sedat Uyrum, “Herkesin, Aybüke’nin nefesi olmasını istiyoruz” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Aybüke’ye nefes olun”

“DUYARLI KİŞİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Sedat Uyrum, “Deprem yüzünden memleketimi terk etmek zorunda kaldık. Deprem sırasında hastanedeydik. Amine’yi deprem esnasında kaybettik daha sonra da Antalya’ya geldik. Aybüke normal şartlara dayanamaz. İkizi Amine’yi kaybetmenin acısı hala yüreğimizde, Aybüke’nin hayata tutunması için elimizden geleni yapıyoruz. Duyarlı kişilerden de Aybüke’nin kampanyasına destek olmasını istiyoruz” dedi.

WhatsApp Image 2023-03-02 at 13.02.05 (1)

“KIZIMIZ BİZİM GÖZ BEBĞİMİZ”

Sedat Uyrum, “Aybüke şu an 4.5 kilogram, kilo sınırına ulaşmadan kampanyanın tamamlanarak tedavisine başlaması gerekiyor. Kızımız bizim göz bebeğimiz, çok güçlü bir SMA savaşçısı, hastalıkla savaşında herkesin desteğine ihtiyacı var. Bizim isteğimiz Aybüke’nin kampanyasına destek olunması. Şu an yüzde 2’lik bir ilerleme var. Bebeğimizin hayata tutunması için tedavi olması gerekiyor. Herkesin, Aybüke’nin nefesi olmasını istiyoruz” diyerek kampanyanın desteklenmesini istedi.

VALİLİK İZİNLİ HESAP
TR İBAN: TR04 0001 0090 1020 5535 9050 06
ALICI: SEMİHA UYRUM ZİRAAT BANKASI

YURTDIŞI IBAN: NL25 BUNQ 2079 3526 28
Alıcı: SMA KIDS    SWIFT / BIC CODU: BUNQNL2A

HABER: Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Antalya’ya yapılmış en büyük ihanet”

“Antalya’ya yapılmış en büyük ihanet”