Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Artvin'de Ölümlü Saldırıda Saldırgan Tutuklandı Şirket Projeden Çekildiğini Açıkladı

Artvin'de Ölümlü Saldırıda Saldırgan Tutuklandı Şirket Projeden Çekildiğini Açıkladı

Artvin Hopa'da, mesire alanı projesine karşı çıkan köylülere yapılan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Saldırgan tutuklanırken proje sahibi şirket, projeden çekilme kararı aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Artvin'de Ölümlü Saldırıda Saldırgan Tutuklandı Şirket Projeden Çekildiğini Açıkladı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Artvin’in Hopa ilçesi Cankurtaran mevkisinde yapılması planlanan mesire alanı projesine karşı çıkan köylülere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. 

Saldırı, projeye karşı çıkan köylülerin ormana giren kepçeleri durdurmaya çalıştığı sırada gerçekleşti.

tutuklandı

Saldırının ardından Borçka Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden Muhammet U, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer şüpheli Fikret M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili adli sürecin sürdüğü ve detayların yakından takip edileceği belirtildi.

ŞİRKET PROJEDEN ÇEKİLDİ

Ağır yaralanan Reşit Kibar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırının ardından projeyi üstlenen Yapı-Soy Beton şirketi, yaşanan olay nedeniyle projeden çekilme kararı aldığını duyurdu. Şirket, olayın ardından yaptığı açıklamada, "03.09.2024 tarihinde Cankurtaran mevkiinde yaşanan acı olay bizi ve tüm Artvin halkını derinden üzmüştür. Bir insan hayatının her şeyden kıymetli olduğunu, bir insanın öldürülmesinin kabul edilemezliğini ifade ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşımızın sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı, bu müessif olayda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Hiçbir maddi faaliyetin insan hayatından değerli olmadığına olan inancımız devam etmektedir. Yaşananlar nihayetinde projeden çekiliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hopa’da Orman Koruma Eylemi Kanlı Bitti! Antalya'dan Tepki Geldi

Hopa’da Orman Koruma Eylemi Kanlı Bitti! Antalya'dan Tepki Geldi