Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Let's Do It Derneği 2 ton atık topladı

Let's Do It Derneği 2 ton atık topladı

Let's Do It derneği 16 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Sarısu Halk Plajı’nda temizlik yaptı. İlte Temsilcisi Dilek Yamaç, “Dünyamıza sahip çıkalım” dedi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Let's Do It Derneği 2 ton atık topladı

Dilan ANDIÇ

191 ülkeden milyonlarca insan Let's Do It ile yanlış yönetilen katı atıklar ve yarattığı çevresel zorluklarla mücadele etmek için yerel ve küresel temizlik faaliyetleri düzenleyerek farkındalık oluşturmak ve çöp körlüğünü yenmek adına çalışmalarda bulunmaktadır.

IMG-20230916-WA0388

16 Eylül Dünya Temizlik Günü kampanyası kapsamında her yıl Dünya Temizlik Günü'nde milyonlarca gönüllü ile yüzlerce temizlik noktasında yapılan çevre temizliği organizasyonu her yıl eylül ayının üçüncü cumartesi günü düzenlenmektedir. Bu kapsamda Let’S Do It Antalya İl Temsilcisi Dilek Yamaç tarafından Antalya'nın 3 farklı bölgesinde Dünya Temizlik Günü organize edildi.

IMG-20230916-WA0052

2 TON ATIK TOPLANDI

‘7'den 70'e yüzlerce gönüllü Haydi Yapalım!’  diyerek Sarısu Halk plajında plaj temizliği, Falez 2 Yalım Park'ta falez temizliği ve Kumköy Obalar ormanlık alanında orman temizliği gerçekleştirerek yaklaşık 2 ton atığı doğadan ayrıştırdı. Dilek Yamaç yaptığı konuşmada, “Organizasyonda emeği geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa belediyesi , Aksu Belediyesi , katılan özel ve resmi tüm kuruluşlara, tüm derneklere Let's Do It Türkiye olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa’nın gençleri hayallerine ulaştı

Muratpaşa’nın gençleri hayallerine ulaştı