Yangın, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Side’deki bir otelde düzenlenen Temel Yangın Eğitimi, adeta gerçek bir yangın müdahalesine sahne oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimde, Eğitmen İtfaiye Eri İlkay Demir Uynaz öncülüğünde otel çalışanlarına yangına müdahale eğitimi veriliyordu.

Manavgat'ta Yangın Tatbikatı Gerçeğe Dönüştü

Tatbikat sürerken, otelin önüne gelen ve hurda kâğıt taşıyan bir kamyonetten dumanlar yükselmeye başladı. Eğitimi yarıda bırakan personel, yangın tüplerini alarak anında müdahaleye geçti.

Antalya'da 60 Yaşında Muay Thai Yapan Kadın Şok Ediyor! Antalya'da 60 Yaşında Muay Thai Yapan Kadın Şok Ediyor!

Manavgat'ta Yangın Tatbikatı Gerçeğe Dönüştü

Kameralar O Anları Kaydetti

Olay anı otelin güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı. Görüntülerde, eğitime katılan çalışanların yangını fark eder etmez hızlıca organize olarak müdahale ettikleri görülüyor. Yangın esnasında kamyonetin kasasında bulunan bir kadın ve çocuğun da personel tarafından araçtan güvenli şekilde indirildiği, olası bir faciadan son anda dönüldüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA