Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Yargı’nın büyük başarısı!

51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Yargı’nın büyük başarısı!

Bu yıl 51. kez düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Yargı’nın büyük başarısı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk dizileri uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ay Yapım imzalı "Yargı" dizisi, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Telenovela ödülüne layık görüldü. Bu, Türk televizyon endüstrisinin, "Kara Sevda" ve "Şahsiyet" dizilerinden sonra kazandığı üçüncü Emmy ödülü oldu.

yargı 15

Bu yıl 51’incisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Ay Yapım imzalı “Yargı”, En İyi Telenovela dalında ödülün sahibi oldu.

yargı 14

Güçlü Rakipleri Geride Bıraktı

"Yargı," En İyi Telenovela kategorisinde oldukça güçlü rakipleri geride bırakarak ödülün sahibi oldu. Brezilya'dan "Cara e Coragem" ve "Pantanal" ile Portekiz'den "Para Semper" gibi önemli yapımları geride bırakarak bu prestijli ödülü kazandı.

yargı 11

Ödüller New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törenin sunuculuğunu ünlü aktör ve komedyen Rhys Darby yaptı. Ödül töreni öncesinde Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon ve yapımcısı Kerem Çatay’a finalist madalyaları verilmişti.

yargı 7

Uluslararası Arenada Türk Televizyonunun Başarısı

New York Hilton Midtown Otel'de gerçekleşen törende, Türkiye'nin gururu "Yargı" dizisi, Türk televizyonunun uluslararası alandaki gücünü bir kez daha kanıtladı.

20 ülkeden 14 kategoride 56 yapımin temsil edildiği bu özel gecede "Yargı," Türk dizilerinin dünya çapındaki başarısını bir kez daha tescilledi.

yargı 8

Yargı dizisinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu

yargı 9

Uluslararası Emmy Ödülleri, her yıl Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara veriliyor.

yargı 10

Yıldızlar Geceye Damgasını Vurdu

Emmy Ödül Töreni'nde, "The Responder" dizisinin yıldızı Martin Freeman En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, Meksika yapımı "La Caida"nın yıldızı Karla Souza ise En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Alman mini dizi "The Empress," Hindistan’dan "Vir Das: Landing" ve İngiltere’den "Derry Girls" gibi yapımlar da ödüllerle taçlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2017 model Renault marka araç icradan satılık

2017 model Renault marka araç icradan satılık