Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Yargı dizisine 4 yeni oyuncu!

Yargı dizisine 4 yeni oyuncu!

Kanal D'nin ödüllü dizisi "Yargı", her pazar akşamı ekranlara gelen yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna, 4 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak 81. bölümde dört yeni oyuncu katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yargı dizisine 4 yeni oyuncu!
KAYNAK: Haber Merkezi

Kanal D'nin ödüllü dizisi "Yargı", her pazar akşamı ekranlara gelen yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna, 4 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak 81. bölümde dört yeni oyuncu katıldı. Alican Yücesoy, Naşit Özcan, Ayşegül Cengiz ve Sermet Yeşil, izleyicilere unutulmaz performanslar sunmak için diziye dahil oldu.

Alican Yücesoy, polis memuru Fırat karakteriyle diziye renk katarken, Naşit Özcan Başsavcı Ertuğrul rolünde izleyicinin karşısına çıkacak. Ayşegül Cengiz, Başsavcı özel kalemi Asiye karakterini canlandırırken, Sermet Yeşil ise Metin Amir’in yerine geçen Kubilay Amir karakterine hayat verecek.

Yargı-3

Dizinin 81. bölümünden yayınlanan tanıtım, yeni karakterlerin hikayelerine dair merak uyandırdı. Tanıtımda, Alican Yücesoy’un Fırat karakteriyle Ceylin ile geçmişte tanışmış olduğu anları görmek mümkün. Ilgaz’ın bu olaya nasıl bir tepki vereceği ise yeni bölümde seyircilerle buluşacak.

Yargı2

Kanal D'nin sevilen dizisi "Yargı", güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yeni oyuncuların katılımıyla dizinin heyecanı daha da artacak. 4 Şubat Pazar akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölüm, izleyicilere sürükleyici anlar yaşatacak.

Yargı3

Yargı5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nargile ve elektronik sigara uyarısı! Sigara kadar tehlikeli

Nargile ve elektronik sigara uyarısı! Sigara kadar tehlikeli