Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Yalı Çapkını 56. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Yalı Çapkını 56. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Star TV'de 2 Şubat 2024'te yayınlanan Yalı Çapkını'nın 56. bölümü şimdi internete yüklendi! Tek parça ve full izlemek için linki hemen kontrol edin.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını 56. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını, Star TV'de yayınlanan 56. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Eğer 55. bölümü kaçırdıysanız, haberimizde izleme linkine ulaşabilirsiniz. İşte Yalı Çapkını dizisi ile ilgili merak edilenler ve 56. bölüm izleme linki...

Citroen C4 X ve Nissan Qasqhai e-POWER gibi ilginç sponsor içeriklerle dolu bu haberde, Yalı Çapkını dizisinin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures'ın, yönetmen Burcu Alptekin'in ve senarist Mehmet Barış Günger'in emeğiyle hazırlanan dizi, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin başına gelen olayları anlatıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı hikaye, yakında Star TV izleyicisiyle buluşacak.

Yalı Çapkını 18

YALI ÇAPKINI 55. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yalı Çapkını 55. bölümde, Kazım'ın hayati tehlikesini öğrenen Orhan'ın yaşadığı telaş, Halis Ağa'nın dikkatinden kaçmamak adına İfakat'tan yardım istemesiyle doruk noktasına ulaşmıştı. Seyran, babasını kaybetmenin eşiğine gelmişken, ona bu acıyı yaşatanlara hak ettikleri cezayı vermeye kararlıydı. Ferit ise geçmişte babasının kendisine destek olduğu zor zamanları hatırlayarak, gerçeği Seyran'dan saklamaya çalışıyor ve babasının hapishaneye girmesini önlemek için çaba sarf ediyordu. Seyran, babasını kurtaran Ferit'e minnet duyarken, Orhan'ın izini bulmak için çabalamaktan vazgeçmiyordu.

Dizinin 56. bölümünde, Ferit'in babasını yurt dışına kaçırma planlarına dair heyecan doruktaydı. Ancak Seyran'ın henüz son hamlesini yapmadığı bir gerçekti.

yalı çapkını 1

OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolde yer aldığı dizi, aynı zamanda Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi başarılı isimleri de bünyesinde barındırıyor.

Dizinin 56. bölümünü izlemek isteyenler, ATV'de 2 Şubat'ta yayınlanan bölümü tek parça full izleyebilecekleri bağlantıyı aşağıda bulabilirler.

YALI ÇAPKINI 56. BÖLÜM FULL İZLE

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Husiler İsrail'e Yönelik Balistik Füze Saldırısını Duyurdu

Husiler İsrail'e Yönelik Balistik Füze Saldırısını Duyurdu