Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Haluk Bilginer korona virüsüne yakalandı

Haluk Bilginer korona virüsüne yakalandı

Usta oyuncu Haluk Bilginer koronavirüse yakalandı. Usta oyuncunun hastalığı dinlenerek ve ilaç kullanarak atlatmaya çalıştığı öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haluk Bilginer korona virüsüne yakalandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Usta oyuncu Haluk Bilginer 2004’te boşandığı Zuhal Olcay ile yıllar sonra tekrar ‘Kel Şarkıcı’ oyununda bir araya geldi. Ancak Haluk Bilginer’e Angelina Jolie’nin yeni filmi ‘Maria’dan başrol teklifi gelince oyun ertelenmişti.

zuhal olcay 2

Ancak bu süreçte, Yunanistan'daki film seti ve oyun provaları arasında mekik dokurken, yoğun temposu nedeniyle COVID-19'a yakalandı.

‘Kel Diva’ Oyunu Ertelendi

Haluk Bilginer’in korona virüsüne yakalanması nedeniyle Zuhal Olcay’la başrollerini paylaştığı ‘Kel Diva’ oyununun gösterimleri ertelendi. Caddebostan Kültür Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Sanatçımız Haluk Bilginer’in Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Kendisinin sağlık durumu iyi olup, tedavisi devam etmektedir. Bu nedenle 18-19-20 Kasım tarihlerinde sahnelenecek olan ‘Kel Diva’ oyunu ileri bir tarihe ertelenmiştir. Biletlerinizi iade alabilir veya yeni tarih için kullanabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” denildi.

haluk bilginer 3

İyileşme Süreci Dinlenme ve İlaç Kullanma İle Geçiyor

Haluk Bilginer'in koronavirüs hastalığı nedeniyle oyun gösterimlerinin ertelenmesiyle ilgili yapılan açıklamada, usta oyuncunun şu anda dinlenerek ve ilaç kullanarak hastalığı atlatmaya çalıştığı belirtildi. 

haluk bilginer 2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı gündem oldu! Yalnızca gömleğinin değeri...

Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı gündem oldu! Yalnızca gömleğinin değeri...