Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Ünlü şarkıcı Nazan Öncel ölümden döndü

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel ölümden döndü

Hava almak için evinin bahçesine çıkan sanatçı Nazan Öncel, balkondan düşen saksı sonucu ölümden döndü. Öncel "Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü şarkıcı Nazan Öncel ölümden döndü
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü ses sanatçısı Nazan Öncel, hava almak için evinin bahçesine çıkınca ölümden döndü. Sanatçı Nazan Öncel, balkondan düşen saksıdan son anda kurtuldu. Üst kattan düşen saksının başını sıyırıp omzuna düştüğünü söyleyen Öncel, "O adımı atmasaydım belki de 'Başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazılacaktı. Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" dedi. 

BİR ADIM ÖLÜMDEN DÖNDÜRDÜ

354

Nazan Öncel, hava almak için İstanbul Kemerburgaz'daki evinin bahçesine çıkar çıkmaz üst kat balkondan düşen saksıyla neye uğradığını şaşırdı. Üst kattan düşen saksı başını sıyırıp omzuna çarpan sanatçı ölümden döndü. Instagram hesabından yere düşerek parçalanan saksının fotoğrafını yayınlayarak başına gelen talihsiz kazayı anlatan sanatçı, "Biraz hava alayım diyerek bahçeye çıkayım dedim, çıkar çıkmaz benim orta katın balkonundaki koca saksı başımı sıyırıp omzuma çarparak yere düştü. Görünmez kaza işte. O adımı atmasaydım belki de 'Nazan Öncel başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazılıp çizilecekti. Hayat bir pamuk ipliğine bağlı… İyi ki de varsın diyenleriniz çok olsun; güzel bakın kendinize" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kopenhag kalecisinin Galatasaray'la ilgili skandal paylaşımı

Kopenhag kalecisinin Galatasaray'la ilgili skandal paylaşımı