Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ünlü oyuncu swinger partisi isteğini kabul etmedi diye dayak yedi!

Ünlü oyuncu swinger partisi isteğini kabul etmedi diye dayak yedi!

24 Eylül tarihinde İstanbul Yeniköy'de yaşanan bir olay, genç bir oyuncu ile sevgilisi arasındaki iddialı bir cinsel saldırı olayı olarak ortaya çıktı. İddialara göre, B.K. isimli genç oyuncu, 24 Eylül günü sevgilisi U.A.'nın swinger partisi teklifini kabul etmeyince şiddete maruz kaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü oyuncu swinger partisi isteğini kabul etmedi diye dayak yedi!

24 Eylül tarihinde İstanbul Yeniköy'de yaşanan bir olay, genç bir oyuncu ile sevgilisi arasındaki iddialı bir cinsel saldırı olayı olarak ortaya çıktı. İddialara göre, B.K. isimli genç oyuncu, 24 Eylül günü sevgilisi U.A. ile arkadaşları A.O. ve D.K.'nın bulunduğu bir evde buluştu. Ancak bu buluşma, iddiaya göre korkunç olaylara sahne oldu.

Genç oyuncu ve sevgilisi arasında yaşanan olay şu şekilde gelişti: İkilinin dans ettiği sırada, sevgilisi U.A., arkadaşı D.K. ile cinsel birliktelik yaşamaya başladı. Daha sonra U.A., genç oyuncuya B.K.'nın da arkadaşı A.O. ile cinsel birliktelik yaşamasını teklif etti. Ancak genç oyuncu, bu teklifi kabul etmeyince iddiaya göre şiddet gördü. İddialara göre U.A., genç oyuncuyu darp etti, bayılttı ve cinsel saldırıda bulundu. Genç oyuncu, yaşadığı travma sonrasında bilincini kaybetti. Kendine geldiğinde ise çıplak bir şekilde bulan genç oyuncu, sevgilisinin cinsel saldırısına uğradığını iddia etti ve aynı zamanda tekrar bayıldı. Bu olayların ardından genç oyuncu, 29 Eylül akşamı polise giderek şikayette bulundu. Şikayet sonrasında sevgilisi U.A. gözaltına alındı ve arkadaşları da ifade vermeye çağrıldı.

swinger

Olayın detaylarına gelince, genç oyuncu sevgilisi U.A.'nın cinsel saldırıya uğradığını ve darp edildiğini iddia etti. U.A. ise cinsel birliktelik yaşadıklarını kabul etti, ancak B.K.'nın iddia ettiği eş değiştirme teklifinin yalan olduğunu ve iftira atıldığını iddia etti. Şimdi, olayın ayrıntıları ve tarafların ifadeleri üzerinde soruşturma devam ediyor.

indir-57

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selena'nın Selin'i Cansu Demirci'nin son hâlini görenler bir daha baktı

Selena'nın Selin'i Cansu Demirci'nin son hâlini görenler bir daha baktı