Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Ünlü Oyuncu Ahmet Kural Oğluna bakın hangi ismi verdi

Ünlü Oyuncu Ahmet Kural Oğluna bakın hangi ismi verdi

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Çift, ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Oyuncu Ahmet Kural Oğluna bakın hangi ismi verdi
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Çift, ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor. Ahmet Kural, bu mutlu haberi Instagram hesabından duyurdu ve oğluna Kemal ismini verdiklerini açıkladı.

Bebek Haberi Instagram’dan Duyuruldu

Ahmet Kural, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla oğlunun dünyaya geldiğini duyurdu. Kural, “Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece bizi ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural’la geldi. Her şey yolunda, Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik” ifadelerini kullandı.

Ahmet Kural’ın Daha Önceki Açıklamaları

Geçtiğimiz aylarda Gökay Kalaycıoğlu’nun programına konuk olan Ahmet Kural, bir erkek bebek beklediklerini ve oğluna Kemal ismini vereceklerini söylemişti: “İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar. İnşallah Allah bir kız çocuğu da nasip eder. Daha doğmadan büyük bir heyecan sardı bizi. Kemal ismini çok istiyoruz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da Konteynerda Patlama: Ev ve Araçlarda Hasar Meydana Geldi

Malatya'da Konteynerda Patlama: Ev ve Araçlarda Hasar Meydana Geldi