Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Tutuklanan Candan kardeşlerin annesi konuştu

Tutuklanan Candan kardeşlerin annesi konuştu

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanarak gündeme geldi. Ancak anneleri, kızlarının suçsuz olduğunu iddia ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tutuklanan Candan kardeşlerin annesi konuştu

Suç örgütüne üye olma ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan, kızlarının suçsuz olduğunu iddia ediyor. Annesi, bu durum karşısında gözyaşlarına hakim olamazken, kızlarının masumiyetini savunuyor.

bahar candan 2

 Suçlamalar ve Tutuklama

Candan kardeşler, suç örgütüne üye olmak ve kara para aklama suçlamalarıyla karşı karşıya. Bu suçlamalar sonucunda tutuklandılar.

candan kardeşler 2

candan kardeşler 3

Annenin Acı Çığlığı

Nihal ve Bahar Candan'ın anneleri Umut Candan ise kızları henüz daha tutuklanmadan "Söylemezsem Olmaz" adlı programın canlı yayınına telefonla bağlanmıştı.

candan kardeşler 4

Gözyaşlarını Tutamadı

Sunucuların "Nasılsınız?" sorusunu gözyaşları içinde yanıtlayan anne Candan "Valla çok kötüyüz de ne yapalım. İşte Allah, imtihandan geçiyoruz, en ağırı hatta. Canlı canlı ben yandığımı ilk kez bu dönemde hissediyorum" ifadelerini kullandı.

"Canlı Canlı Toprağın Altındayım"

Candan, bir anne olarak ne hissettiğini soran Selen Görgüzel'e "Canlı canlı toprağın altındayım yani. Çünkü suçu yok çocuklarımın. Allah bir, benim çocuklarım da suçsuz, bu kadar net!" ifadeleriyle cevap verdi.

candan kardeşler 5

Kızları hakkında konuşan Umut Candan konuyla ilgili şu açıklamaları ekledi: "Kendileri Allah'ın izniyle, ilahi adaletle... Türkiye Cumhuriyeti adaletine sonsuz güveniyorum, onlar çıkacak Allah'ın izniyle. Allah yardım edecek çocuklarıma. Kesinlikle benim çocuklarım suçsuz. Allah bir, bu kadar net."

candan kardeşler 6

Telefonu Kapattı

Selen Görgüzel'in "Çocuklarınız nasıl para kazanıyordu?" sorusuna ise "Eşim izin vermiyor" yanıtını veren Candan telefonu kapattı.

candan kardeşler 7

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Margot Robbie Barbie filmi kazancıyla ne yapacağını açıkladı!

Margot Robbie Barbie filmi kazancıyla ne yapacağını açıkladı!