Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut'un İnt*harında! Sevgili Detayı

Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut'un İnt*harında! Sevgili Detayı

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul'da evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Olayın detayları incelenirken veda mektubu bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut'un İnt*harında! Sevgili Detayı
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Olay, 24 Eylül 2024 tarihinde meydana geldi ve evinde yapılan incelemelerde veda mektubu bulundu. Aykut'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Bursa'ya gönderildi.

Olayın Detayları

Olayın gerçekleştiği gece, site güvenliğinin ihbarı üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Aykut'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, genç kadının cansız bedeninin bulunduğu dairede detaylı inceleme yaptı.

Veda Mektubu Ortaya Çıktı

Kübra Aykut'un veda mektubunda, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi,” ifadeleri yer aldı.

Ayrılık ve Kıskanma İlişkisi

Kübra Aykut'un teyzesi Ayşe Şentürk, yeğeninin son zamanlarda bir sevgilisi olduğunu ve onunla kıskançlık sorunları yaşadığını belirtti. Şentürk, “Kübra çok hayat dolu, cıvıl cıvıl bir kızdı. En son 10 gün önce görüştük. Sanırım olaydan bir gün önce çocukla ayrılmışlar. Ertesi gün de bu olay yaşanıyor. Çok üzgünüz,” dedi.

Aile Üyelerinin Yorumları

Kübra Aykut'un dayısı Adem Taş ise, “Kübra elimizde büyüyen bir çocuktu. Hayatını dolu dolu yaşıyordu. Hayatı seven bir çocuk nasıl böyle bir şey yaptı, aklımız almıyor,” şeklinde konuştu. Ailesinin onunla barışık olmadığını ve İstanbul’da yaşamaya devam ettiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muş'ta Kaybolan Çocuğun Cansız Bedeni Göl Kenarında Bulundu

Muş'ta Kaybolan Çocuğun Cansız Bedeni Göl Kenarında Bulundu