Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Son yolculuğuna uğurlanan Erkan Özerman'ın vasiyeti ne?

Son yolculuğuna uğurlanan Erkan Özerman'ın vasiyeti ne?

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman defnedildi. Kuzeni vasiyetini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son yolculuğuna uğurlanan Erkan Özerman'ın vasiyeti ne?
KAYNAK: İHA

Kanser tedavisi gören Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman, 13 Şubat 2024 Salı günü hayatını kaybetti. Özerman, köyünde sade bir törenle defnedildi.

Son Yolculuğuna Uğurlanan Erkan Özerman'ın Vasiyeti Ne

Erkan Özerman'ın Cenazesi Uzuntarla'ya Getirildi

Ünlü ismin vefatı üzerine Zincirlikuyu Mezarlığı'nda helallik alındıktan sonra Erkan Özerman'ın cenazesi, çocukluğunun geçtiği Uzuntarla Mahallesi'ne getirildi. Bu duygusal anlarda, köy sakinleri ve sevenleri bir araya geldi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da cenaze törenine katılarak, başsağlığı dileklerini iletti.

Son Yolculuğuna Uğurlanan Erkan Özerman'ın Vasiyeti Ne

'Köye Defnedilmek İstedi'

Erkan Özerman'ın kuzeni Mehdi Nüzhet Çetinbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ünlü ismin çocukluğunun geçtiği evin önünde duygusal anlar yaşandığını belirtti. Çetinbaş, 'Erkan abi ailemizin bir ferdi. Onun için buradayız, son vazifemizi yerine getirmek üzere. Kendisi köydeki çocukluğuna duyduğu özel bağ nedeniyle köye defnedilmek istedi. Biz de son vazifemizi yerine getirdik. Babasının yanına gömülmek istedi' dedi.

'Benim Cenazemin Üzerinden Dedikodu Yapmalarına İzin Vermeyeceğim'

Özerman'ın uzun süre kanserle mücadele ettiğini aktaran Çetinbaş, 'Son 1 haftasına kadar dirayetli, ayaktaydı. Ölümü adeta gülerek karşıladı. En ufak bir yılgınlık göstermedi. Her zaman ölümden de bahsetti, öleceğini de biliyordu. İstanbul'da tören istemedi, sade bir törenle defnedilmek istedi. Sanat dünyasını iyi tanıdığı için, 'İstismara ve dedikoduya izin vermeyeceğim' diyerek bu kararını net bir şekilde ortaya koydu' şeklinde konuştu.

Son Yolculuğuna Uğurlanan Erkan Özerman'ın Vasiyeti Ne

Vasiyetini Değiştirdi İddiası 

86 yaşında vefat eden ünlü organizatörün 2013 yılında yaptığı bir röportajda öldükten sonra cenazesinin yakılmasını vasiyet ettiğini söyledi. İddialara göre Özerman, ölmeden kısa bir süre önce vasiyetini değiştirerek İzmit'teki aile mezarlığına defnedilmek istediğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnegöl'de Silahlı Saldırı: Adam Yolda Tuvaletini Yaparken Yaralandı

İnegöl'de Silahlı Saldırı: Adam Yolda Tuvaletini Yaparken Yaralandı