Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Sharon Stone Bodrum'da Uluslararası İkon Ödülü aldı

Sharon Stone Bodrum'da Uluslararası İkon Ödülü aldı

Ünlü aktris Sharon Stone, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen özel bir gecede Uluslararası İkon Ödülü'nü aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sharon Stone Bodrum'da Uluslararası İkon Ödülü aldı
KAYNAK: İHA

Dünyaca ünlü Amerikalı sinema yıldızı Sharon Stone, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen özel bir gecede Uluslararası İkon Ödülü'nü aldı. İlk kez ABD dışında gerçekleştirilen Altın Küre Töreni'nin 'Global İkon' ödülü, ünlü oyuncuya takdim edildi.

A W260043 01 Result

Bodrum'da Ünlü İsimlerin Buluştuğu Gece

Sharon Stone, ödülünü almak üzere Bodrum'da düzenlenen geceye katıldı. Güvercinlik Koyu'ndaki lüks bir otelde düzenlenen etkinlikte, Stone'un yanı sıra Gülse Birsel, Özcan Deniz, Sıla Türkoğlu, Taro Emir Tekin, Şevval Sam, Gülseren Buğdayıcıoğlu, Mine Kaplakçıoğlu ve Nesrin Cevadzade gibi sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim de yer aldı. Gecenin sunuculuğunu ise Kerem Bürsin ve Büşra Pekin üstlendi.

A W260043 06 Result

Stone'un Türkiye Sevgisi

Ödül töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Stone, 'Daha önce bir kere Bodrum'a geldim. İstanbul'da çok güzel yerlere gittim, harika şeyler deneyimledim. Harika bir takımla ben buraya geldim. Helen Hoehne, Barbaros Tapan ile olmak, onlarla beraber bunları deneyimlemek müthiş bir his, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Tekneyle çok güzel bir gün geçirdik, bir sürü koya gittik. Mutluyum, güzel zaman geçirdik. Hayırseverlik konularında da sesimi destekleyen Altın Küre'nin çalışmalarıma yıllardır verdiği desteğe minnettarım ve onur duyuyorum' dedi.

A W260043 03 Result

Beşiktaş Formasıyla Dikkat Çekti

Sharon Stone, Beşiktaş forması ile verdiği pozlarla ilgili olarak da, 'Büyük bir futbol hayranıyım, Beşiktaş formasını giymek benim için onurdu. Yeğenim Amerika'da futbol antrenörü. Aile olarak futbolu çok seviyoruz' şeklinde konuştu.

Küçük Bir Kasabadan Dünya Yıldızlığına

Unutulmaz rolleriyle dünya sinemasına damga vuran Sharon Stone, ödülün kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirtti. 'Ben Pensilvanya'da çok küçük bir kasabada büyüdüm. O kasaba o kadar küçüktü ki trafik ışığı dahi yoktu, çocuklar traktörlerle okula giderdi. Türkiye gibi uzak ülkelere gitmeyi, sizin gibi sıcakkanlı ve nazik insanlarla tanışmayı, bu ülkenin muazzam güzelliklerini görmeyi hayal dahi edemezdim' dedi.

Stone, hayırseverlik konularında yaptığı çalışmalara Altın Küre'nin yıllardır destek verdiğini belirterek, 'Globes gibi kuruluşlarının dünya sektörünü tanımak istemesi ve bu ödülü Türkiye'de başlayarak dünyanın farklı yerlerine vermesi anlamlı' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zonguldak’ta Kapuz Plajı yoğun ilgi gördü

Zonguldak’ta Kapuz Plajı yoğun ilgi gördü