Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Sezen Aksu Kameralara Yakalandı

Sezen Aksu Kameralara Yakalandı

Sanatçı Ayten Rasul, Sezen Aksu'nun 8 yıl önce sahnelere veda ettiği "Tutuklu" şarkısını seslendirdi ve Kanlıca'da klip çekti. Çekim sırasında Sezen Aksu, tesadüfen görüntülendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk müziğinin efsanevi isimlerinden Sezen Aksu, 2016 yılında sahnelere veda etmesinin ardından müzik dünyasından büyük ölçüde geri çekilmişti. Son olarak 16 Ocak 2016'da hayranlarına duygusal bir veda konuşması yapan Aksu, "40 yılı Allah’ın izniyle tamamladık. O zamanlar kendimi küçücük bir kız gibi hissediyordum, hala öyleyim ama beden ruha ihanet ediyor" sözleriyle sahnelere veda etmişti. Bu vedanın ardından Aksu, gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih etti.

Kanlıca'da çekilen klipte sürpriz görüntü

Sanatçı Ayten Rasul, Sezen Aksu'nun büyük bir başarıya ulaşan "Tutuklu" şarkısını seslendirdi ve bu eseri bir kliple taçlandırmak istedi. Rasul, klip çekimi için İstanbul'un sakin ve tarihi semtlerinden biri olan Kanlıca'yı tercih etti. Klip çekimleri sırasında, Kanlıca'nın kendine has dokusu ve tarihi yalıları arka planda yer aldı. Ancak klipte sürpriz bir detay da gözlerden kaçmadı.

Sezen Aksu tesadüfen görüntülendi

Klibin çekim mekanlarından biri olan Kanlıca'daki meşhur yalılardan birinin sahibi olan Sezen Aksu, klip sırasında tesadüfen görüntülendi. Sosyal medyada hızla yayılan bir video, Aksu'nun klip çekimleri sırasında yalısını yıkadığı anları yakaladı. Bu görüntüler, hem klipte hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada yankı uyandırdı

Sezen Aksu'nun tesadüfen görüntülendiği bu anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Karataş'ta eski ses sanatçısının hali içler acısı

Adana Karataş'ta eski ses sanatçısının hali içler acısı