Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Serkay Tütüncü Acun Ilıcalı gerilimi devam ediyor!

Serkay Tütüncü Acun Ilıcalı gerilimi devam ediyor!

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın, eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'ye yönelik yaptığı "Nankör insan, kansız adam sevmem" açıklamasına, Serkay Tütüncü'den güçlü bir yanıt geldi. İkilinin arasındaki gerilim, sosyal medyada olay yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serkay Tütüncü Acun Ilıcalı gerilimi devam ediyor!

Acun Ilıcalı, bir televizyon programında Survivor yarışmasına davet ettiği ve sonrasında yarışmacı olduğu iddia edilen kişi için "Nankör insan, kansız adam sevmem" ifadelerini kullanmıştı. Bu kişinin eski Survivor yarışmacısı ve oyuncu Serkay Tütüncü olduğu söylentileri üzerine Tütüncü, Ilıcalı'ya yanıt verdi.serkay acun gerilim

Serkay Tütüncü Acun Ilıcalı'ya ne dedi ?

Serkay Tütüncü, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Acun Ilıcalı'ya yönelik cevap verdi. Tütüncü, "Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun, kanal sahibisin falan. Senin programına gelip varını yoğunu koyan yarışmacına 'kansız' diyorsun. Ne kadar ayıp yaptığın. Kansız değilim Acun abi, çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim." ifadelerini kullandı.

Serkay Tütüncü, açıklamasının devamında, Acun Ilıcalı'nın kendisine tekliflerde bulunduğunu ve bu teklifler hakkında kendisinin açıklamalarda bulunduğunu belirtti. Tütüncü, "Ben hiçbir zaman onlardan olmadım, kusuruma bakmayacaksın. Survivor ile ilgili detaylara girmeyeyim bence iyice canınız sıkılmasın" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuklara umutsuzluk yerine tedavi kapısı!

Çocuklara umutsuzluk yerine tedavi kapısı!