Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Seher Dilovan'dan Üzen Haber: 'Dualarınıza İhtiyacım Var'

Seher Dilovan'dan Üzen Haber: 'Dualarınıza İhtiyacım Var'

Uzun yıllardır İsviçre'de yaşayan ünlü türkücü Seher Dilovan, sağlığıyla ilgili endişe verici bir durum yaşadığını ve yakın zamanda ameliyat olacağını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seher Dilovan'dan Üzen Haber: 'Dualarınıza İhtiyacım Var'
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Seher Dilovan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık sorunları yaşadığını duyurdu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ve İsviçre'de hayatına devam eden 51 yaşındaki sanatçı, hayranlarını endişelendirdi. Cenevre'de, ailesiyle birlikte yaşadığı villada, sağlık sorunları nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiğini belirtti.

Ameliyat Öncesi Açıklama

Seher Dilovan, Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında sağlık durumu hakkında şu bilgileri paylaştı: "Jinekolojik anlamda çok ciddi bir sıkıntı başıma geldi ve beni hastaneye zor yetiştirdiler Cenevre’de. Gerçekten sıkıntılı anlardı." Dilovan, yaşadığı sağlık sorunlarının ciddiyetine dikkat çekerek, "Bu rahatsızlığım biraz daha uzun sürse acilen ameliyata alınabilirdim. Yine ameliyat olacağım. Bu kesin," şeklinde konuştu.

Sağlık Süreci ve Ameliyat Planı

Dilovan, daha önce de sezaryen ve safra kesesi ameliyatı geçirdiğini belirtti. Şu anda, jinekolojik bir operasyon geçireceğini ifade eden sanatçı, ameliyatın Eylül ayında gerçekleşeceğini söyledi. Türkiye'de ameliyat olmayı düşündüğünü ancak Cenevre'de kalıp burada operasyon geçireceğini vurguladı.

Hayranlarından Destek İstedi

"Dualarınıza ihtiyacım var," diyen Dilovan, sevenlerinden moral ve destek beklediğini dile getirdi. Sağlık durumunun korkulacak bir durum olmadığını, fakat yine de zorlu bir süreç yaşadığını belirtti. Hayranlarına, kendisini enerjik ve iyimser bir kişi olarak tanıttı ve şifa dilekleri için teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de 2 kişi alkol alıp ormanı yaktı

Mersin'de 2 kişi alkol alıp ormanı yaktı