Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Sefo ve Çakal'ın kavgası! Mekan savaş alanına döndü

Sefo ve Çakal'ın kavgası! Mekan savaş alanına döndü

Rapçi Sefo ile Çakal, İstanbul'daki bir gece kulübünde iddiaya göre kavgaya tutuştu. İkili arasındaki kavga, mekandaki müşterilerin dehşete düşürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sefo ve Çakal'ın kavgası! Mekan savaş alanına döndü

Nihat Saraç

Rapçi Sefo ve Çakal, önceki akşam bir gece kulübünde karşılaştı. İddiaya göre ikilinin arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Mekanda ortalık savaş alanına dönerken müşteriler neye uğradığını şaşırdı.

Aralarının uzun zamandır bozuk olduğu bilinen ve son şarkısında birbirlerine gönderme yapan ünlü rapçiler Sefo ve Çakal, önceki akşam bir gece kulübünde karşılaştı. İddiaya göre ikilinin arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında mekandaki müşteriler neye uğradığını şaşırdı. Bazı müşteriler mekandan kaçarken, bazıları ise kavgaya karışan tarafları ayırmaya çalıştı.

İki rapçi kavgaya kendilerinin dahil olmadığını gerilimin arkadaşları arasında yaşandığını belirtti. Olaya iki tarafın arkadaş çevresi de dahil oldu.

Çakal, daha önce "Salakmışım, Affettim'i Mahvettim'e benzetecek kadar salakmışım" sözleriyle Sefo'ya göndermede bulunmuş ardından sosyal medya hesabından video paylaşarak, "Birilerinden medet umarak bir yerlere gelmedik" yorumunda bulunmuştu.

Kavga ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
El emeği göz nuru! Halıların hasadı başladı

El emeği göz nuru! Halıların hasadı başladı