Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Seda Sayan'dan Eşi Çağlar Ökten'le Sıcak Paylaşım

Seda Sayan'dan Eşi Çağlar Ökten'le Sıcak Paylaşım

Ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medya üzerinden takipçilerini sevindirmeye devam ediyor. 24 Nisan 2020'de sürpriz bir şekilde evlendiği meslektaşı Çağlar Ökten ile mutlu bir birliktelik yaşayan Seda Sayan, bu sefer eşiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaparak sevenlerini heyecanlandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seda Sayan'dan Eşi Çağlar Ökten'le Sıcak Paylaşım
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu etmeye devam ediyor. 24 Nisan 2020'de sürpriz bir şekilde evlendiği meslektaşı Çağlar Ökten ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Sayan, bu kez eşiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

4 Milyon Dolarlık Villada Bahçe Keyfi

Sayan, sık sık kullandığı sosyal medya hesabından, eşi Çağlar Ökten'in yeni aldıkları 4 milyon dolarlık villalarının bahçesinde çalıştığı anları paylaştı. Bir süredir tatilde olan ünlü çift, yeni evlerine döner dönmez günlük rutinlerine geri döndü.

“Uyuyan Adamdan Nefret Ederim”

Eşiyle ilgili bu paylaşımının altına Seda Sayan, esprili bir şekilde "Uyuyan adamdan nefret ederim. Adam dediğin hafta sonunu eviyle ilgilenerek geçirir" notunu düştü. Bu paylaşım, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de 5 yaşındaki çocuğa t*ciz girişimi! Gençler tarafından darp edildi

Mersin'de 5 yaşındaki çocuğa t*ciz girişimi! Gençler tarafından darp edildi