Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Polatgillere Ağır Darbe! Engin Polat'ın 39 Yıl Hapsi İstendi

Polatgillere Ağır Darbe! Engin Polat'ın 39 Yıl Hapsi İstendi

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın eşi Engin Polat hakkında savcılık, kara para aklama davasında 39 yıla kadar hapsini istedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Polatgillere Ağır Darbe! Engin Polat'ın 39 Yıl Hapsi İstendi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Kara para aklama suçlarından tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında hazırlanan iddianamenin iadesine ilişkin başsavcılık itirazda bulunmuştu. Başsavcılık, mahkemenin temel ceza üzerinden belirlenebileceğini ve artırım maddesinin mahkemenin görevini belirlemede esas alınamayacağını vurguladı.

Soruşturma sürecinde savcılık, Engin Polat'ın kara para aklama davasında örgüt yöneticisi konumunda olduğunu belirterek, 39 yıl hapis cezası talep etti. İddianamenin iadesi kararı üzerine başsavcılık, bu karara itiraz ederek, mahkemenin iddianameyi kabul etmesi gerektiğini savundu.

Sosyal medya üzerinden geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın, kara para aklama suçlamalarıyla gündeme gelmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Polat çiftinin, elde ettikleri kazançların kaynağını gizlemek amacıyla çeşitli yöntemler kullandıkları iddia ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Böcek başpehlivanı kapıda karşıladı

Başkan Böcek başpehlivanı kapıda karşıladı