Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler başın sağ olsun bile demediler!

Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler başın sağ olsun bile demediler!

Ankara'da geçtiğimiz yıl trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy'un ölümüyle ilgili davada karar çıktı. Sürücüsü Elif Nasır, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özge Ulusoy: Babamı suçlu gösterdiler başın sağ olsun bile demediler!
MUHABİR: Kamer Durdu

Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Özge Ulusoy'un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy'u çarpan Elif Nasır, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ulusoy, kararla ilgili konuştu ve "Babamı suçlu gösterdiler ilk başta. Yalancı şahitler ile yapıldı bu. Adli tıp raporu ile babamın tamamen suçsuz olduğu kanıtlandı. Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı aslında. Üst mahkemeye de gittim ama sonuna kadar hakkımızı arayacağız. Çünkü bu dava başkalarına da bir emsal olacak. Bana başın sağ olsun bile demedi karşı taraf" dedi.

Özge Ulusoy açtı ağzını yumdu gözünü

Özge Ulusoy, geçtiğimiz yıl babasının ölümünden sonra dava yoluna gitmişti. Geçtiğimiz hafta sonuçlanan davada, Elif Nasır, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ulusoy, kararla ilgili konuştu ve şunları söyledi:

"Babamı suçlu gösterdiler ilk başta. Yalancı şahitler ile yapıldı bu. Adli tıp raporu ile babamın tamamen suçsuz olduğu kanıtlandı. Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı aslında. Üst mahkemeye de gittim ama sonuna kadar hakkımızı arayacağız. Çünkü bu dava başkalarına da bir emsal olacak. Bana başın sağ olsun bile demedi karşı taraf."

Ulusoy, babasının ölümünden sonra yaşadığı zor günleri de sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ulusoy, babasıyla birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Benim canım babam, canım annem, canım kardeşim. Sizinle geçirdiğim her an benim için çok değerli. Sizi çok seviyorum. Hoşça kal demiyorum, elbet kavuşacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deniz Öncü pole'u kazandı

Deniz Öncü pole'u kazandı