Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Neymar'ın mesajları ifşa oldu! Sevgilisi ayrılık kararı aldı

Neymar'ın mesajları ifşa oldu! Sevgilisi ayrılık kararı aldı

Brezilyalı futbol yıldızı Neymar'ın, model Aline Farias'a gönderdiği müstehcen içerikli mesajlar ortaya çıktı. Sosyal medya fenomeni Aline Farias, bu mesajları ifşa ederek gündemi sarsarken, olayın ardından Neymar'ın sevgilisi Bruna Biancardi, ilişkiyi sonlandırdığını duyurdu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Neymar'ın mesajları ifşa oldu! Sevgilisi ayrılık kararı aldı

Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımında forma giyen Neymar, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatma kararı almıştı. Zorlu sakatlık sürecinin yanı sıra, özel hayatında yaşadığı skandal da futbolcunun gündeminden düşmüyor.

Aline Farias'ın İfşası ve Bruna Biancardi'nin Ayrılık Kararı

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Aline Farias, Neymar'ın kendisine gönderdiği müstehcen mesajları kamuoyuyla paylaştı. Farias'ın paylaşımının ardından ise Neymar'ın sevgilisi Bruna Biancardi, ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı.

neymar 10

Biancardi, "Her gün haberlerin merkezinde olan bu ilişkinin artık içinde olmadığımı bildiririm. Biz, Mavie'nin ebeveynleriyiz ve Neymar'la olan bağımızın nedeni yalnızca bu olacak" ifadelerini kullandı.

neymar 8

Söz konusu mesaj şöyle; "Çıplak fotoğraf var mı? Görmek istiyorum." Aline Farias, bunun üzerine internette yetişkinlere yönelik içeriklerinden bazılarının linkini gönderdi.

neymar 9

Neymar'ın Önceki Özür Dileme Anı

Neymar'ın Aline Farias'a gönderdiği müstehcen mesajlar, futbolcunun ilk skandalı değil. Haziran ayında sevgilisi Bruna Biancardi'yi aldattığı ortaya çıkınca Neymar, sosyal medya üzerinden özür dileyerek pişmanlığını dile getirmişti. Ancak bu özür, Neymar'ın benzer davranışlarını durduramamış gibi görünüyor.

neymar 11

Neymar paylaşımında, "Bruna, bunu senin ve ailen için yapıyorum. Savunulamazı savunmak. Gerek yok. Ama seni hayatımızda istiyorum. Tüm bunların, hayatımdaki en özel insanlardan biri olan çocuğumun annesi olmasını hayal ettiğim kadına zarar verdiğini gördüm" ifadelerini kullanmıştı.

Özel hayatını yoluna koyacağı sözünü veren Neymar sözlerini şöyle sürdürmüştü: Hatalıyım ve yaşanan bu anlamsız olay için çoktan özür diledim ama bunu bir kez de herkesin gözü önünde yapmak istiyorum. Özel bir konu halka açık yaşanırsa o zaman özrün de halka açık olması gerekir. Kendimi sensiz hayal edemiyorum. Sana ihtiyacım var. Tüm bunlar olurken ne kadar acı çektiğini ve yanımda olmanı ne kadar istediğimi gördüm. Hatalarımı ve özel hayatımı yoluna koyacağım.

neymar 12

Uslanmıyor

Neymar, o dönem hamile olan Bruna Biancardi'den özür dilese de ertesi gün bu kez model Celeste Bright ile mesajlaştığı ortaya çıktı.

neymar 13

Celeste Bright, bu durumu sosyal medya üzerinden paylaşarak, "Eğer bir kız arkadaşın varsa, başka kızlara DM atma. Bu yanlış ve eşinize karşı büyük saygısızlık" şeklinde tepki gösterdi.

Geçtiğimiz Yıl da İfşa Edildi

Neymar, bir başka ifşa vukuatıyla 2022'de karşı karşıya kalmıştı. Neymar, Brezilyalı model Anna Lis'in fotoğrafına "Güzel fotoğraf" şeklinde yorum yapmıştı. Lis de ünlü futbolcuya "Gel daha yakından bak" cevabını vermişti. Aralarındaki yazışma şöyle sürmüştü;
- Çok uzak.
- Hiçbir şey yakınlaşmamıza engel değil.

neymar 14

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Grip nedir? Grip nasıl geçer? Gribe ne iyi gelir?

Grip nedir? Grip nasıl geçer? Gribe ne iyi gelir?