Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Nagihan Karadere Şap İddialarına Yanıt Verdi

Nagihan Karadere Şap İddialarına Yanıt Verdi

Survivor'ın Yıldızı Nagihan Karadere, Programda Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nagihan Karadere Şap İddialarına Yanıt Verdi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Nagihan Karadere, Survivor yarışmasında yaşadıklarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. YouTube'da Pınar Kerimoğlu'nun konuğu olan Karadere, adadaki mobbing ve cinsellik iddialarına dair dikkat çekici yorumlarda bulundu.

"Erkeğe Erkek Gibi Bakamıyorsun"

Karadere, Survivor'daki şap iddialarına değinerek, "Yarışmada şap vermeleri için yemek vermeleri gerek. Erkeğe erkek gibi bakamıyorsun. Bardağa bakmakla erkeğe bakmak aynı oluyor." dedi. Bu açıklama, yarışmadaki cinsiyet rollerine dair ilginç bir bakış açısı sundu.

Turabi ve Hakan Hatipoğlu'na Dair İtiraflar

Nagihan Karadere, Survivor'daki takım arkadaşlarıyla ilgili de çarpıcı iddialarda bulundu. Turabi ile olan ilişkisini anlatan Karadere, "Turabi ile iyi bir arkadaştım ve takım arkadaşıydık. Turabi'ye çok fazla laf sokuyorlardı. Tamam, Turabi de rahat durmuyor olabilir; ama herkese böyle bal kabağı yapıp ateş etmiş olabilir. İntikam almak istiyor olabilir." ifadelerini kullandı.

Mobbing ve Kötü Sözler

Karadere, adada yaşanan mobbing olaylarına da değindi. "Ben Turabi'ye karşı özellikle erkeklerin bir mobbing yaptığını fark ettim. Bir olay olmuştu; Hakan'la Turabi arasında Hakan'ın ağzından kötü bir söz çıktı. Bunu duydum ama o an gidip söylemedim. Ortalık yatıştıktan sonra Turabi'ye söyledim. Sonra bunu bir başkasına daha anlattım ve o kişi hemen gitmiş söylemiş. Turabi, 'Hakan bana bunu mu söyledi?' dedi. Ertesi gün birbirlerine girdiler, Hakan da bana düşman oldu." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkanlardan Sultanlara Destek

Başkanlardan Sultanlara Destek