Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Murat Cemcir eski dostu Ahmet Kural ile ilgili sessizliğini bozdu! Açıklamasıyla şaşırttı

Murat Cemcir eski dostu Ahmet Kural ile ilgili sessizliğini bozdu! Açıklamasıyla şaşırttı

Ahmet Kural ile uzun süredir arası açık olan Murat Cemcir, sessizliğini bozarak dikkat çeken bir açıklama yaptı. 2020 yılında aralarındaki anlaşmazlık iddialarıyla gündeme gelen ikili, son olarak Ahmet Kural'ın düğününe katılmamasıyla konuşulmuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Murat Cemcir eski dostu Ahmet Kural ile ilgili sessizliğini bozdu! Açıklamasıyla şaşırttı

Murat Cemcir, bir galada görüntülendiği sırada yaptığı açıklamada, "Ahmet'le aramızda bir ayrılık söz konusu değil. Ahmet, benim çok sevdiğim bir dostum, kardeşim ve birlikte başarılı projelere imza attık. Tekrar bir araya gelmemiz için bir engel görmüyorum. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Herhangi bir kırgınlık da yok. Gerçek dostluklarda kırılma olmaz. Bizde de öyle bir durum söz konusu değil. Yeni ve güzel projelerle meşgulüz" dedi.

Ahmet Kural'ın düğününe katılmamasının sebebini soranlara Cemcir, "Ben LCV (Katılım durumu belirtme zorunluluğu) olarak çağrıldığım hiçbir etkinliğe gitmiyorum. Kermes, gala ya da düğün fark etmez. Maddi anlaşmazlık değil, manevi anlaşmazlıklar olabilir. Ancak kardeşler arasında kırgınlık olmaz. Ben kendi yolculuğuma çıkmak istiyorum. Ahmet'le Instagram üzerinden iletişimimiz devam ediyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonu Simidi nasıl yapılır? Kastamonu simidi malzemeleri

Kastamonu Simidi nasıl yapılır? Kastamonu simidi malzemeleri