Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Metin Akpınar'ın cimriliği şok etti! 500 lirayla çocuk büyütmüş

Metin Akpınar'ın cimriliği şok etti! 500 lirayla çocuk büyütmüş

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kızları olduğu ortaya çıkmış ve bu durum, Türk magazin gündemini sallamaya devam ediyor. Metin Akpınar, ikiz kızlarının varlığından haberdar olmadığını söylese de, Duygu Nebioğlu isimli kızının iddiaları, Akpınar'ın yalan söylediğini gösteriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metin Akpınar'ın cimriliği şok etti! 500 lirayla çocuk büyütmüş

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın gerçek babası olduğunu, 18 yaşına geldiğinde öğrendiğini söylüyor. Nebioğlu, Akpınar'ın kendisine ve kız kardeşine hiç maddi ve manevi destekte bulunmadığını, sadece aylık 500 lira gönderdiğini iddia ediyor.

Nebioğlu, Akpınar'ın 14 yıl boyunca kendisini oyaladığını ve 'karım öğrenirse size zırnık koklatmaz' dediğini söylüyor. Nebioğlu, Akpınar'ın kendisini ve kız kardeşini hiçbir zaman kabul etmediğini ve yalan söylediğini öne sürüyor.

Metin Akpınar'ın cimriliği olay oldu

Akpınar'ın cimriliği, sadece kızları için değil, eşi Göksel Akpınar için de geçerli. Nebioğlu, Göksel Akpınar'ın kendisine ve kız kardeşine çok kötü davrandığını söylüyor.

Oğlu da var 

Akpınar'ın evlilik dışı bir de oğlu olduğu iddia ediliyor. Bu iddianın doğruluğu henüz kanıtlanmamış olsa da, Akpınar'ın skandalları bitmek bilmiyor.

Özel hayatı sanatsal başarısını gölgede bıraktı

Metin Akpınar, Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden biri. Ancak özel hayatı, sanatsal başarılarını gölgede bırakıyor. Akpınar'ın cimriliği ve yalanları, onu Türk halkının gözünde itibarsızlaştırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da denizde korkutan devasa hortum paniği

Antalya’da denizde korkutan devasa hortum paniği