Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Merve Sevi 'Barış Akarsu’nun Hayatını Anlatan Filmi Hakkında Konuştu

Merve Sevi 'Barış Akarsu’nun Hayatını Anlatan Filmi Hakkında Konuştu

Ünlü oyuncu Merve Sevi, bir trafik kazası sonucu kaybettiği arkadaşı ve ‘Yalancı Yarim’ dizisindeki partneri Barış Akarsu’nun hayatını anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi hakkında konuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Merve Sevi 'Barış Akarsu’nun Hayatını Anlatan Filmi Hakkında Konuştu

Ünlü oyuncu Merve Sevi, bir trafik kazası sonucu kaybettiği arkadaşı ve ‘Yalancı Yarim’ dizisindeki partneri Barış Akarsu’nun hayatını anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi hakkında konuştu.

Merve Sevi’nin Yeni Projeleri

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Merve Sevi, yeni projelerinden bahsetti. Snob Magazin’de yer alan habere göre Sevi, “Yeni oyunun kostüm provasına gidiyorum. Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası oynuyoruz. Sette cinayetten sonra metres versiyonu geliyor. 1 Mart’ta prömiyer olacak. Selin Atasoy yazdı, Okan Bayülgen yönetiyor. İnteraktif bir oyun” dedi.

Merve Sevi’nin Diyeti

Zayıfladığı görülen Sevi, diyeti hakkında da konuştu. “Yiyerek zayıflıyorum” sözleri için, “Onu ben demedim. Açım. Az yiyorum. 3-4 öğün yiyerek zayıflamıyorum. Protein ağırlık besleniyorum, bol su ve yeşil gıdalar…” ifadesini kullandı.

Merve Sevi’den Barış Akarsu Yorumu

Merve Sevi, ‘Yalancı Yarim’ dizisindeki partneri merhum Barış Akarsu’nun hikayesini anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi hakkında da konuştu. Ancak Sevi, filmi “Maalesef izleyemedim” ifadeleriyle değerlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ümit Karan: Türkiye'nin Yabancı Oyuncu Sorunu Büyüyor

Ümit Karan: Türkiye'nin Yabancı Oyuncu Sorunu Büyüyor