Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin MasterChef Çağlar Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

MasterChef Çağlar Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Gastronomi alanında adını duyuran Çağlar Azır, MasterChef Türkiye yarışmasında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Aynı zamanda bir mimar olan Azır, İstanbul'da yaşamını sürdürerek hem mutfakta hem de tasarımda başarılı olmayı hedefliyor. Yetenekleriyle çok yönlü bir kişilik olduğunu kanıtlayan Azır, kariyerinde önemli adımlar atmaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
MasterChef Çağlar Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

MasterChef Türkiye yarışmasında adından söz ettiren Çağlar Azır, Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Bulgar göçmeni olan Azır, eğitim hayatına Bozcaada’da başladıktan sonra İstanbul’a geçti. İstanbul'da Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu ve mimarlık kariyerine odaklandı.

Mutfak Sanatlarına İlgi ve Eğitim

Mimarlık mesleğinin yanı sıra gastronomi ve mutfak sanatlarına olan ilgisiyle dikkat çeken Çağlar Azır, bu alanda da eğitim aldı. Eğitim koçluğu yapmasının yanı sıra, mutfakta da yeteneklerini geliştirdi.

MasterChef'teki Başarısı

MasterChef Türkiye yarışmasında ilk turda soslu sardalya hazırlayarak jüri üyelerinden iki “evet” almayı başardı ve bir üst tura geçmeye hak kazandı. Yarışmadaki performansı ve mutfak becerileri, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kiev'e Rus Füze Saldırısı 2 Yaralı Maddi Hasar Var

Kiev'e Rus Füze Saldırısı 2 Yaralı Maddi Hasar Var