Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Komedyen Özkan Çelik İbrahim Tatlıses Yüzünden Tehditlere Boğuldu!

Komedyen Özkan Çelik İbrahim Tatlıses Yüzünden Tehditlere Boğuldu!

BKM sahnesindeki gösterileriyle tanınan komedyen Özkan Çelik, İbrahim Tatlıses'e yönelik yaptığı espri nedeniyle başı dertte.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

BKM sahnesindeki gösterileriyle tanınan komedyen Özkan Çelik, İbrahim Tatlıses'e yönelik yaptığı espri nedeniyle başı dertte. Tatlıses'in 2011'deki saldırısıyla alakalı yaptığı şakadan sonra tehditler alan Çelik, hukuki süreç başlatıyor.

TATLISES'İN HAYAL KIRIKLIĞI ÜZERİNE ÇELİK'TEN YORUM

İbrahim Tatlıses'in saldırı sonrası yaşadığı hayal kırıklığına dikkat çeken Çelik, "İbrahim Tatlıses keleşle vuruldu ölmedi. Kimse şeyden bahsetmiyor: tetikçinin hayal kırıklığı. Adamı tam kafadan keleşle almışsın işini düzgün bir şekilde yapmanın gururuyla eve gidiyorsun televizyonu açıyorsun adam ölmemiş. Bu daha büyük bir dram yani" şeklinde konuştu. Çelik'in bu yorumu Instagram hesabından paylaşmasıyla ölüm tehditleri almaya başladı.

S 33Ebb40Ef0B51E36571778392D4A238E8A2B6223

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATIYOR

Özkan Çelik, bir kullanıcının kendisine yönelik ölüm tehdidini Instagram hesabında paylaşarak, "Kardeşim adamı vuran yaşıyor sıra bende mi gerçekten? Ayrıca 'İbo'nun selamı var' niye yazıyorsun? Azmettiricini hemen ifşa etmiş gibi olmuş. İlk işin sanırım. Hukuki süreç başlatıyorum" dedi.

İBRAHİM TATLISES'İN YAŞADIĞI SALDIRI

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011'de İbo Show programının çekimlerinden sonra İstanbul'da asistanıyla birlikte 5 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Sağ tarafından vurulan Tatlıses, uzun bir tedavi süreci geçirmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Macron: 'İsrail’in Gazze’deki saldırısını en güçlü şekilde kınıyorum'

Macron: 'İsrail’in Gazze’deki saldırısını en güçlü şekilde kınıyorum'