Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Kirli Sepeti dizisi gerçek mi uyarlama mı? Kirli Sepeti gerçek hikaye mi?

Kirli Sepeti dizisi gerçek mi uyarlama mı? Kirli Sepeti gerçek hikaye mi?

Kirli Sepeti dizisi, bir uyarlama dizisi değildir ve gerçek bir hikayeye dayanmamaktadır. Bu dizi, tamamen kurgusal bir dram türünde yapımdır. Hikayesi senarist Merve Girgin Aytekin tarafından yazılmış ve özgün bir konuyu ele almaktadır.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kirli Sepeti dizisi gerçek mi uyarlama mı? Kirli Sepeti gerçek hikaye mi?

Medyapım imzalı, Kirli Sepeti dizisi, 24 Eylül 2023 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin'in kaleme aldığı dram türündeki dizi, üç farklı kadın karakterin hayatlarını ve geçmişin gölgesinde yaşadıkları mücadeleyi anlatıyor.

Dizinin başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun paylaşıyor. Ayça Bingöl, geçmişte yaşadığı travmaların etkisinden kurtulmaya çalışan bir anne olan "Gülsüm" karakterini canlandırıyor. Ceren Moray, Gülsüm'ün kızı ve başarılı bir avukat olan "Yağmur" karakterini canlandırıyor. Cansu Tosun ise Gülsüm'ün kayıp kız kardeşi ve geçmişin sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalan "Ayşe" karakterini canlandırıyor.

fox-tvnin-yeni-dizisi-kirli-sepeti-kadrosundaki-bircok-unlu-isimle-ekrana-gelecek

Uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Kirli Sepeti dizisinin bir uyarlama mı yoksa gerçek bir hikaye mi olduğu henüz bilinmiyor. Ancak dizinin senaristi Merve Girgin Aytekin, dizinin hikayesini kendi hayatından izler taşıdığını ifade etti.

114742039-kirli-sepetip

Yeni bölümde neler olacak?

Kirli Sepeti dizisinin yeni bölümünde, Gülsüm, geçmişin sırlarını ortaya çıkarmak için harekete geçecek. Yağmur ise Ayşe'nin gerçek kimliğini öğrenmeye çalışacak. Ayşe ise geçmişin yükünü taşımaya çalışırken, yeni bir aşka yelken açacak.

diger-resim-3a3faa2d-d766-4047-829c-6e75a403db0c

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Serik’e Tuzak

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Serik’e Tuzak