Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin "Kim Milyoner Olmak İster"de BM Sorusu Heyecan Yarattı: Kenan İmirzalıoğlu'nun Dikkat Çeken Yorumu!

"Kim Milyoner Olmak İster"de BM Sorusu Heyecan Yarattı: Kenan İmirzalıoğlu'nun Dikkat Çeken Yorumu!

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Program, heyecan dolu soruları ve yarışmacıların zorlu mücadelesi ile izleyicileri ekrana bağlamayı başarıyor. Haftanın en çok konuşulan programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster, izleyicileri ekran başına kitlemeye devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Kim Milyoner Olmak İster"de BM Sorusu Heyecan Yarattı: Kenan İmirzalıoğlu'nun Dikkat Çeken Yorumu!
KAYNAK: Haber Merkezi

ATV'nin fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunda gerçekleşen programda, yarışmacı Baran Parlakyıldız, zorlu sorulara rağmen başarılı bir performans sergileyerek ikinci baraj sorusuna ulaştı.

Baraj Sorusu: BM Güvenlik Konseyi Üyeleri

Yarışmacı Baran Parlakyıldız'ın karşısına çıkan 100 bin TL'lik soru, "BM Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ABD, Birleşik Krallık, Çin, Fransa ve Rusya ülkeler arası sıralamalarda hangi alanda neredeyse her sene ilk 10'da yer alır?" şeklinde oldu. Sorunun zorluğu karşısında kısa bir tereddüt yaşayan yarışmacı, çift cevap joker hakkını kullanarak doğru cevaba ulaştı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Çarpıcı Hatırlatma!

Sorunun ardından Kenan İmirzalıoğlu, doğru cevabı veren Baran Parlakyıldız'ı tebrik etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler'e yönelik ünlü sözünü hatırlattı. Bu hatırlatma, yarışmada dikkat çeken anlardan biri olarak öne çıktı.

Çift Jokerle Başarıya Ulaştı

Yarışmacı, zorlu soruda zorlanmasına rağmen çift joker hakkını kullanarak doğru cevaba ulaştı ve 100 bin TL'lik ödülü kazandı. Bu anlar, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e Yumruklu S*ldırı

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e Yumruklu S*ldırı