Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Kenan Doğulu’dan İmamoğlu’na destek

Kenan Doğulu’dan İmamoğlu’na destek

Ünlü müzisyen Kenan Doğulu, sosyal medyadan yaptığı paylaşım aracılığıyla dün Erzurum’da taşlı saldırıya maruz kalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine geçmiş olsun diledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kenan Doğulu’dan İmamoğlu’na destek

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Erzurum’da provokatif bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda birçok vatandaş yaralandı. Yaralananlar arasında yaşlı ve çocuklar da vardı.

Ünlü müzisyen Kenan Doğulu, bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla saldırıya uğrayan İmamoğlu ve ekibine desteğini açıklayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. Doğulu’nun paylaşımında; “Şimdi birlik zamanı! Umutla bir arada durarak, sevgiyi çoğaltarak adil ve huzurlu bir gelecek istiyoruz hepimiz. Taş atan kalpler değil kalp yapan eller kalksın gökyüzüne. Barış, hoşgörü ve empatiyle her şey mümkün. Kırıcı ve yıkıcı olmak yerine şefkatle sarılalım birbirimize. Sayın Ekrem İmamoğlu, ekibi ve tüm Erzurumlu kardeşlerimize geçmiş olsun. Yaralılara acil şifalar diliyorum.” ifadeleri kullanıldı.

ZEYNEP MERİÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Eşit ve özgür bir ülke istiyoruz”

“Eşit ve özgür bir ülke istiyoruz”