Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin 'Kelime Oyunu' yeni sezona hazır! Merakla beklenen yarışmadan yeni tanıtım

'Kelime Oyunu' yeni sezona hazır! Merakla beklenen yarışmadan yeni tanıtım

Türk televizyonlarının sevilen ve vazgeçilmez yarışmalarından biri olan "Kelime Oyunu," yeni bir sezonla ekranlara geri dönüyor. İbrahim Selim, yarışmanın sunuculuğunu üstlenecek. İşte, "Kelime Oyunu" yeni sezonunun heyecan verici detayları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Kelime Oyunu' yeni sezona hazır! Merakla beklenen yarışmadan yeni tanıtım
KAYNAK: Haber Merkezi

İbrahim Selim, ekranlarda doğallığı, hâli, tavrı ve tarzıyla dikkat çeken bir isim. Bu sefer "Kelime Oyunu"nun sunuculuğunu üstlenerek, yarışmaya kendi özgün tarzını katmaya hazırlanıyor. İbrahim Selim'in eğlenceli sunumuyla "Kelime Oyunu," izleyicilere farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Yeniliklerle Dolu Tanıtım ve Afiş

Ekranların eğlence ve bilgiyi harmanlayan en kaliteli yarışmalarından biri olan "Kelime Oyunu,"  sezon için hazırlanan tanıtım ve afişle büyük ilgi çekti. Yaratıcı, esprili ve farklı olan tanıtım videosu yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada büyük beğeni kazandı. Yeni sezonun afişi de oldukça dikkat çekici ve konuşulan bir detay haline geldi.

kelime oyunu 1

Eğlendirici ve Öğretici Sorular

"Kelime Oyunu," her sezon olduğu gibi, izleyicileri eğlendirici ve öğretici sorularla buluşturacak. Her gün dağarcıklara yeni kelimeler ekleyecek, unutulan kelimeleri hatırlatacak ve izleyicilerin bilgi düzeyini artıracak enteresan sorularla dolu bir sezon bizleri bekliyor. Yarışmanın katılımcıları da izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Hafta İçi Her Gün Teve2'de

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. "Kelime Oyunu," yeni sezonunda İbrahim Selim’in sunumuyla hafta içi her gün Teve2 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. İzleyenleri ekranlara kilitleyen bu keyifli yarışma, harflerin seslisi sessizi, kelimelerin efendisi, oyunların en neşelisi olarak tanınıyor.

kelime oyunu 2

Ve İşte Beklenen Tanıtım! 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da jandarma çalışmaları şüphelileri enseledi

Burdur'da jandarma çalışmaları şüphelileri enseledi