Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin KADİR EZİLDİ'DEN YEŞİLÇAMLI CEVAP

KADİR EZİLDİ'DEN YEŞİLÇAMLI CEVAP

Sosyal medya fenomeni ve televizyon program sunucusu Kadir Ezildi'nin diş macunu reklamında küfür etmesi sert eleştirileri beraberinde getirdi. Eleştirilerin odağı olan Ezildi, Yeşilçam filminden paylaştığı kısa bir kesitle kendini savundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Temizlik konusundaki takıntısıyla tanınan sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, aldığı diş macunu reklamı yaptıktan sonra kamera kapanmadan "Eşeğin s...ni alırsınız" dediği videoyu kırpamdan paylaştı. Videodaki küfürü paylaştıktan sonra fark eden Ezildi, paylaşımını hemen sildi. Sert eleştirilerin odağı olan Ezildi, şoke eden paylaşımın ardından açıklama yaptı.

ELEŞTİRİLERİ SİLDİ

Ezildi yaptığı açıklamada "Çekim yaparken zorlandım menajerime ithafen söyledim hepimiz gün içinde neler neler söylüyoruz, biz de robot değiliz. Marka ile alakası yok. İyi oldu işte size malzeme verdim" dedi. Olayın ardından sosyla medya hesaplarındaki paylaşımlarının altına yapılan yüzlerce eleştiri yorumlarını silen fenomen, hikayesinde paylaştığı kısa kesit video ile de olayı mizahla açıklamaya çalıştı. 

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ESKİ AKP GRUP BAŞKANI NACİ BOSTANCI'YA KOLTUK BULUNDU

ESKİ AKP GRUP BAŞKANI NACİ BOSTANCI'YA KOLTUK BULUNDU