Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Hadise Seren Serengil davasında gelişme 2 yıl 11 ay hapis talebi

Hadise Seren Serengil davasında gelişme 2 yıl 11 ay hapis talebi

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam eden Hadise ve Seren Serengil davasında, Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan mütalaa açıklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hadise Seren Serengil davasında gelişme 2 yıl 11 ay hapis talebi
KAYNAK: İHA

Hadise'nin, Reza Zarrab'la ilişki iddialarını yorumlayarak kendisine yönelik ağır hakaretlerde bulunmakla suçladığı Seren Serengil'e yönelik talep edilen ceza 2 yıl 11 aya kadar hapis.

Karaktersiz kelimesi hakaret değildir

Duruşmada müşteki Hadise Açıkgöz'ü avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu temsil ederken, tutuksuz sanık Seren Serengil ile avukatı da mahkemede hazır bulundu. Serengil, savunmasında yıllardır sabah programı yaptığını, topluma mal olmuş kişilerle ilgili haberlerin yorumlandığını belirterek, "Yaptığımız programda müşteki Hadise'nin, Ebru Gündeş'in eski eşi ile arasında bir ilişki olması haberini yorumladık. Karaktersiz kelimesi, TDK sözlüğüne bile bakıldığında hakaret içeren bir kelime değildir, ‘karakteri zayıf’ anlamına gelmektedir." dedi.

HADİSE

Cezalandırılmasını talep ediyorum

Müşteki avukatı Müezzinoğlu ise, "Sanık ve aynı programda görev yaptığı arkadaşları sistematik bir şekilde güncel olmayan bir habere dayanarak müvekkilime sürekli hakarette bulunmaktadır. Eğer sanık ceza almazsa sürekli bir şekilde müvekkile aynı saldırıları yapmaya devam edecektir. Cezalandırılmasını talep ederim." şeklinde ifadeler kullandı.

2 yıl 11 aya kadar hapis cezası talep edildi

Cumhuriyet savcısının açıkladığı mütalaada, Seren Serengil'in televizyon programında Hadise'yi 'karaktersiz, yalancı, mahkemeye verse de bütün pisliklerini' şeklinde rencide edici sözler sarf ettiği belirtildi. Açıklanan mütalaada, sanık Seren Serengil'e 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle alenen hakaret' suçundan 4 aydan 2 yıl 11 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Hadise'yi tanımıyorum

Seren Serengil ise savunmasında, "Kesinlikle hakaret sözü sarf etmedim. Müşteki Hadise'yi tanımıyorum, neden ona karşı bir kinim ya da nefretim olsun? Beraatımı talep ederim." şeklinde konuştu. Sanık avukatı ise mütalaaya karşı savunma hazırlayabilmek için mahkemeden süre talep etti.

Mahkeme, sanık avukatına mütalaaya karşı savunma hazırlayabilmesi için süre verilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dev banka ile acil nakit ihtiyacınıza özel faizsiz kredi fırsatı!

Dev banka ile acil nakit ihtiyacınıza özel faizsiz kredi fırsatı!