Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Fenomen Kübra Aykut, Bursa’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fenomen Kübra Aykut, Bursa’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul'da intihar ettikten sonra Bursa'da defnedildi. Cenazeye siyasetçiler ve sosyal medya fenomenleri de katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenomen Kübra Aykut, Bursa’da Son Yolculuğuna Uğurlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Sultanbeyli'de evinin 5. katından atlayarak intihar eden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, memleketi Bursa’da gözyaşları arasında defnedildi. Cenazeye, Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile birçok sosyal medya fenomeni ve siyasetçi katıldı.

Kübra Aykut’un Acı Kaybı: Sosyal Medya Dünyası Yasta

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli’deki evinin 5. katından atlayarak intihar etti. Genç yaşta hayatına son veren Aykut’un cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından memleketi Bursa’ya getirildi. Aykut’un cenazesi, Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Erdoğanköy Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İntihar Öncesi Yazdığı Mektup Yürek Burktu

Kübra Aykut’un intihar etmeden önce yazdığı veda mektubu ortaya çıktı. Mektubunda, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben, kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi” ifadelerini kullanan Aykut, yaşadığı derin acıyı ve yalnızlığı gözler önüne serdi.

Cenaze Töreninde Duygusal Anlar

Kübra Aykut’un cenaze törenine ailesinin yanı sıra, çok sayıda sosyal medya fenomeni ve siyasi isim katıldı. Törene katılanlar arasında AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ile sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat da yer aldı. Cenazeye geniş bir koruma ekibiyle katılan Polat çifti, görüntü almak isteyen gazetecilerden uzak durmaya çalıştı. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, Aykut’un ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

KÜBRA AYKUT NEDEN ÖLDÜ?

İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede yaşandı.

KÜBRA AYKUT KİMDİR?

Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin çocuğu olan Kübra Aykut, 1998 doğumlu. Antalya’da yaşamını sürdüren Akyut, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda bir süredir kilo kaybı yaşadığını dile getirmişti. Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya'nın Kübra Aykut'un sevgilisi olduğu öğrenildi. Aykut'un uzun bir süredir Çetinkaya ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de otobüste dövülen yaşlı çiftin davası ertelendi

Mersin'de otobüste dövülen yaşlı çiftin davası ertelendi