Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Esin Çepni eşi Bilal Hancı'nın ihanetini anlattı! Bilal Hancı sessizliğini bozdu

Esin Çepni eşi Bilal Hancı'nın ihanetini anlattı! Bilal Hancı sessizliğini bozdu

Fenomen Esin Çepni eşi Bilal Hancı'nın ihanetini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Çepni, konuk olduğu canlı yayında gözyaşlarıyla ihaneti anlattı. Bilal Hancı ise cevap hakkını kullanarak, "Bir süredir boşanma sürecindeydik. 19 Ekim'de boşanma davamız görüldü ve ayrıldık. ifadelerini kullandı.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esin Çepni eşi Bilal Hancı'nın ihanetini anlattı! Bilal Hancı sessizliğini bozdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenomen isimler Esin Çepni ve Bilal Hancı'nın arasında yaşanan ihanet haberi gündemi sarstı. Esin Çepni, eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bu paylaşım kısa sürede büyük bir yankı uyandırdı.

Gözyaşlarıyla İhaneti Anlattı

Kafalar grubu üyesi fenomen Bilal Hancı ihanet haberleriyle gündem oldu. Eşi Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadınla öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaşan Çepni, gözyaşlarına boğuldu. İki yıllık eşinin ihanetiyle sarsılan Esin Çepni, Instagram hesabından yaptığı açıklamada acısını şu sözlerle dile getirdi:

esin çepni 1

Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuk olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum. Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi.

esin çepni 2

Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-20 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin."

esin çepni 3

İkinci Bir Video Ortaya Çıktı

Bu olayın ardından Esin Çepni'nin daha önce yaptığı bir paylaşım yeniden gündeme geldi. Çepni'nin eski bir videosunda "Kocanı seni aldatırken yakalarsın, bir anda ne kadar zengin olduğu aklına gelir" dediği duyuldu.

esin çepni 4

Bugün 2. Sayfa programına konuk olarak yaşadıklarını anlatan Çepni, gözyaşlarına hakim olamadı. Bilal Hancı ile evliliğinin ilk aylarında da sorunlar yaşadığını söyleyen Esin Çepni, "Bizim aramızda büyük farklılıklar vardı bunu kabul ederek evlendi. Kültür ve yetiştirme tarzı olarak. Zevklerimiz hiç ortak noktada buluşmadı. Ayrılmaya karar vermişti ama görüşmeye devam etmiştik. Barıştıktan sonra fiziki ve sözlü şiddete asla maruz kalmadım çünkü öyle biri değil. İhanete de o yüzden şaşırdım" ifadelerini kullandı.

esin çepni 5

İhanet görüntülerini nasıl izlediğinden bahseden Çepni, sözlerine şöyle devam etti: "Aramızda son 1 aydır kopukluklar vardı o yüzden ayrılık kararı aldık. 'Filminin galası var' diyerek Trabzon'a gitti. Daha uçağa binmeden galanın iptal olduğunu biliyormuş ama ona rağmen bana gittikten sonra söyledi. Akşam da boşanma kararı aldığımızı ailesine söylemeye gidiyor. Daha sonra da böyle olaylar oluyor. Bana gelen mailleri kontrol ederken 2 tane kadının attığını gördüm ve açtığımda görüntüyü gördüm. Kendisini aradım."


esin çepni 6

Yaptığı açıklamada ise Bilal Hancı'nın, dans ettiği kızı tanımadığını, ilk defa gördüğünü ve ne öncesi ne sonrasının olmadığını söylediğini anlattı.

Bilal Hancı Sessizliğini Bozdu 

bilal hancı

İhanet haberleri sonrasında sessizliğini bozan Bilal Hancı, bir açıklama yaparak olayları kendi açısından anlattı. Hancı, "Bir süredir boşanma sürecindeydik. 19 Ekim'de boşanma davamız görüldü ve ayrıldık" ifadelerini kullandı.

Bilal Hancı'dan Gelen Özür 

"Bugün geldiğim noktada, Esin'den ailesinden ve Türk halkından özür dilerim çok pişmanım" diyerek Esin Çepni'ye çiçek yolladı. Esin Çepni ise özrünü kabul ettiğini ancak kendisini affetmediğini, samimi görmediğini söyledi.

esin çepni 7

Bilal Hancı sözlerine şu şekilde devam etti, "Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum.

esin çepni 8

Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı bu yüzden ayrıldık. Esin de kararıma saygı duydu. Öncelikle Esin'den, ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem, arkadaşlarımdan ve Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan dolayı çok üzgün ve pişmanım."

esin çepni 9

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göz kamaştıran Kurtuluş Savaşı ve Milli Mücadele filmleri

Göz kamaştıran Kurtuluş Savaşı ve Milli Mücadele filmleri