Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Erşan Kuneri’nin 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! İşte Detaylar

Erşan Kuneri’nin 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! İşte Detaylar

Netflix, Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon fragmanını yayınladı. İkonik karakterin emeklilik hikayesi ve eski dostlarını bir araya getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Netflix, Cem Yılmaz’ın yarattığı ve büyük ilgi gören Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon fragmanını yayınladı. İkonik karakter Erşan Kuneri’nin yeni maceralarını konu alan fragmanda, 84 yaşındaki Kuneri’nin geçmişine dönüş hikayesi dikkat çekiyor.

Erşan Kuneri Emeklilikte Geçmişe Dönüyor

Fragmanda, emeklilik günlerini geçiren Erşan Kuneri’nin hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için 1980’lere dönmesi anlatılıyor. İzleyiciler, Kuneri’nin eski dostları, oyuncu arkadaşları ve yeni yeteneklerle olan ilişkilerine şahit olacak.

Ünlü Kadro Yeniden Bir Arada

Cem Yılmaz’ın yaratıcısı ve yönetmeni olduğu dizide, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar ve Celal Kadri Kınoğlu gibi ünlü isimler yeniden bir araya geliyor.

Türk Sinemasının Renkli Tarihi Eğlenceli Bir Dille Anlatılacak

Dizinin 8 bölümlük ikinci sezonu, Erşan Kuneri’nin 1980’lerin ortalarında çektiği filmlerden günümüze kadar uzanan süreçte yaşadıklarını mizahi bir dille ele alacak. Türk sinemasının renkli tarihine eğlenceli bir bakış sunacak olan dizi, 10 Ekim’de yalnızca Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor, Rizespor Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

Alanyaspor, Rizespor Maçı İçin Hazırlıklara Başladı