Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Evlendi

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Evlendi

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ve iş insanı Murat Özdemir, 2023 Aralık ayında başladıkları aşklarını bugün nikâh masasına taşıdılar. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Evlendi

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ve iş insanı Murat Özdemir, 2023 Aralık ayında başladıkları aşklarını bugün nikâh masasına taşıdılar. Çift, Dubai Başkonsolosluğu’nda sade bir törenle dünya evine girdi. Nikahı Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. Ebru Gündeş’in şahidi iş insanı Faruk Özbek, Murat Özdemir’in şahidi ise Okan Küfeci oldu.

Aşkın Hikayesi

Ebru Gündeş, uzun bir aradan sonra kalbinin kapılarını Murat Özdemir’e açtı. İkili, iki yıl önce bir arkadaş ortamında tanıştı. O dönemde Murat Özdemir, Selin Kabaklı ile evliydi ve Ebru Gündeş, ona duygusal bir yakınlık göstermedi. Ancak evliliğinde sorunlar yaşayan Özdemir, Gündeş’e olan ilgisini artırınca, sanatçıyı yakın markaja aldı.

Özdemir, 2022 Temmuz ayında eşinden resmi olarak boşandıktan sonra, Gündeş’e olan duygularını yeniden dile getirdi. Bu kez Gündeş, Özdemir’e yeşil ışık yaktı. İkili, 2023 Aralık ayında başlayan ilişkilerini bugün Dubai Başkonsolosluğu’nda gerçekleştirdikleri sade bir törenle resmileştirdi.

Dubai-Türkiye Arası Mekik Dokuyorlar

37 yaşındaki Murat Özdemir, Ebru Gündeş’ten 12 yaş küçük ve 3 çocuk babasıdır. Dubai merkezli bir yazılım ve savunma sanayi şirketinin sahibi olan Özdemir, işleri nedeniyle Dubai-Türkiye arasında mekik dokuyor. Ebru Gündeş ise kızının eğitimi için Dubai’de yaşıyor ve iş için Türkiye’ye geliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Galatasaray derbisinde deplasman tribünü taraftar sayısı belli oldu

Beşiktaş Galatasaray derbisinde deplasman tribünü taraftar sayısı belli oldu