Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Dolandırılan Erkan Can'a İlginç Teklif

Dolandırılan Erkan Can'a İlginç Teklif

Ünlü oyuncu Erkan Can'ı, biriken kart aidatı ve promosyonlarının hesabına aktarılacağı vaadiyle dolandıran Ü.G.'nin yargılandığı davada dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dolandırılan Erkan Can'a İlginç Teklif
MUHABİR: Kamer Durdu

İki yıl önce, usta oyuncu Erkan Can'ı bankadan arayarak, biriken kart aidatı ve promosyonlarını hesabına aktaracağını söyleyip mobil bankacılık üzerinden işlemler gerçekleştiren ve 9 bin dolarını ele geçiren Ü.G., mahkeme karşısına çıktı. Ü.G.'nin suçlamaları kabul etmese de, mağdur Erkan Can'ın zararını karşılamak istediğini belirttiği davanın son duruşmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre, ünlü oyuncunun parasını hesabına geçiren ve bir arkadaşıyla birlikte bankadan çeken Ü.G., dava boyunca suçlamaları kabul etmedi. Ü.G., mahallesinden tanıdığı Ramo adlı arkadaşına para geleceğini ve kendi banka hesabının olmadığını iddia ederek arkadaşının hesabını kullandığını öne sürdü.

Ü.G beraat istedi!

Hesabına gelen parayı da birlikte çektiklerini ve arkadaşına verdiğini savunan Ü.G., beraatini talep etti. Ancak savcı, esas hakkındaki mütalaasında bu savunmanın hayatın olağan akışına aykırı olduğunu ve sanığın suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini belirterek, "kamu görevlisi veya banka kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık" suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istedi.

Suçlamaları kabul etmedi!

Erkan Can ise şahsın yönlendirmesi ile mobil bankacılık işlemleri yapıldığını ve isteği dışında hesabındaki 9 bin doların bozdurulup başka bir hesaba aktarıldığını öğrendiğini ifade etti. Ayrıca zararının da karşılanmadığını belirtti. Suçlamaları kabul etmeyen Ü.G., davanın son duruşmasında ise "Suçu kabul etmiyorum, ancak zararını karşılamak isterim" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orman yakan kişiye tahliye kararı

Orman yakan kişiye tahliye kararı