Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Dilek Taşı dizisiyle ilgili yeni karar! Dilek Taşı ne zaman

Dilek Taşı dizisiyle ilgili yeni karar! Dilek Taşı ne zaman

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Dilek Taşı hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilek Taşı dizisiyle ilgili yeni karar! Dilek Taşı ne zaman

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Dilek Taşı hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi önemli isimlerin başrollerini paylaştığı bu yapımın oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi deneyimli oyuncular bulunuyor.

Dilek Taşı dizisinin yapımını Pastel Film üstlenirken, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül yapıyor. Yayınlanacak yeni bölümün tanıtımı izleyicilerle paylaşılırken, dizinin yayın gününde bir değişiklik yapıldı. Artık Dilek Taşı dizisi, perşembe günleri değil çarşamba günleri yayınlanacak. Önemli bir değişiklik olan bu karar, dizinin hayranları için yeni bir günü izlemek ve takip etmek anlamına geliyor.

Yeni bölümde ne olacak?

Dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair de bazı ipuçları veriliyor. Mustafa, suçsuzluğunu ispat etmek için çabalarken Figen Mustafa'ya yardım etmeye çalışacak. Aynı zamanda Macide, Figen ve Mustafa'yı sonu gelmeyen tehlikeli bir yola sürükleyecek gibi görünüyor. Bu gelişmeler, izleyicilerin dizinin yeni bölümlerini heyecanla beklemesine neden oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'de kırmızı alarm! Hastanelerde jeneratörlerin durmasına 48 saatten az kaldı

Gazze'de kırmızı alarm! Hastanelerde jeneratörlerin durmasına 48 saatten az kaldı