Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Dilan Polat davasında Nez Demir ağlayarak anlattı: Arkadaş mağduruyum

Dilan Polat davasında Nez Demir ağlayarak anlattı: Arkadaş mağduruyum

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla gündemdeyken Dilan Polat'ın eski iş ortağı ve eski yakın dostu olan Nez Demir de mağdur olduğunu ağlayarak anlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat davasında Nez Demir ağlayarak anlattı: Arkadaş mağduruyum
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla gündemde bulunuyor. Bu süreçte Dilan Polat'ın eski iş ortağı ve eski yakın dostu olan Nez Demir de mağdur olduğunu iddia ediyor.

Mal varlığına el konulan Nez Demir, Instagram hesabından yayınladığı bir videoda gözyaşları içinde yaşadığı mağduriyeti anlatıyor. Nez Demir, yıllar önce Dilan Polat ile birlikte açtıkları ortak şirketi 3 yıl önce kapattıklarını ve bu soruşturma kapsamında kendisinin ve babasının mal varlığına el konulduğunu söylüyor. Mağduriyetini dile getiren Demir, bu durumun onur kırıcı olduğunu ve kendisinin böyle bir suçlamayla karşı karşıya olmasının şaşırtıcı olduğunu belirtiyor. Kendisinin mal varlığına el konulacak bir serveti olmadığını vurguluyor ve yetkililere hızlı bir inceleme yapma çağrısı yapıyor. Gerektiğinde ifadeye gitmeye hazır olduğunu ve her türlü işbirliğine açık olduğunu dile getiriyor. Öte yandan, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili ihbarlar üzerine soruşturma başlattığını açıkladı. Bu soruşturma kapsamında şüphelilere "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlamalarıyla işlem yapıldığı belirtiliyor.

nez ddmir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AB'den mikroplastik içeren birçok ürüne yasak: Türkiye'deki balıkların çoğunda bulunuyor!

AB'den mikroplastik içeren birçok ürüne yasak: Türkiye'deki balıkların çoğunda bulunuyor!