Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin CZN Burak rahatsızlığı hastaneye kaldırıldı

CZN Burak rahatsızlığı hastaneye kaldırıldı

CZN Burak kullanıcı adıyla bilinen fenomen Burak Özdemir, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye yattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CZN Burak rahatsızlığı hastaneye kaldırıldı

Çektiği yemek videolarıyla tanınan ve CZN Burak kullanıcı adıyla bilinen Burak Özdemir, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak safra kesesindeki rahatsızlığından dolayı hastaneye yattığını duyurdu.

Geçen günlerde babası tarafından dolandırıldığını iddia eden Özdemir, hasta yatağından bir video çekerek "Nazar. Çok şükür iyiyim biraz safra kesesinden rahatsızlığım vardı. Hepinizi seviyorum" ifadelerini kullandı.czn-burak-hastaneye-kaldirildi-son-goruntusu-korkuttu-mzWY

CZN BURAK KİMDİR?

Dört kardeşin en küçüğü olarak Burak Özdemir, 1996 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi son sınıf öğrencisi. Yemeğe merakı aileden gelen Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi, Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açtı.

CZN NE DEMEK?

Burak Özdemir, verdiği röportajda CZN lakabının ortaya çıkış hikayesini şu sözlerle anlttı: Laleli’de babamın Cinzano adında tekstil firması vardı. Rus misafirlerimiz 'Cinzano' diyemiyor, dilleri dönmediği için hep 'Cezene' diyorlardı. O dönem yaramazdım, başka yerlerde çalışıyordum. 'Zengin çocuğusun, onun bunun yanında ne işin var?' diyen bile vardı. Osmanbey’de bir konfeksiyon firmasında çalışıyordum. Günde beş sefer depodan malları alıp el arabasıyla Taksim ve Osmanbey’e bırakıyordum. 'Bana ‘cezen’ deyin' diyordum. CZN, cezenin kısaltmasıdır. Nereden geldiğimi unutmamamı sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı alnından öptü

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyı alnından öptü