Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Cenk Eren’in Sağlık Durumu: İkinci Göz Ameliyatı Yolda

Cenk Eren’in Sağlık Durumu: İkinci Göz Ameliyatı Yolda

Cenk Eren, Türkiye’nin tanınmış şarkıcılarından biri, son zamanlarda yüz estetiği ile adından söz ettiriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cenk Eren’in Sağlık Durumu: İkinci Göz Ameliyatı Yolda
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Cenk Eren, Türkiye’nin tanınmış şarkıcılarından biri, son zamanlarda yüz estetiği ile adından söz ettiriyor. 58 yaşındaki sanatçı, estetik operasyonları sonucunda tamamen yeni bir görünüme kavuştu. Ancak, Eren’in sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Sanatçı, gözündeki retina yırtılması nedeniyle ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu.

Estetik Operasyonlar ve Sonuçları

Eren, geçtiğimiz Mart ayında gençleşmek amacıyla estetik operasyon geçirdi. Operasyon sonrasında yüzünün bandajlı halini paylaşarak estetik yaptırdığını herkese duyurdu. Zaman içindeki değişimleriyle çok konuşulan Eren’in son görüntüsü, herkesi şaşırttı.

Sanatçı, Kanal D’den Asiye Acar’a verdiği röportajda yüzüne yaptırdığı işlemleri tek tek sıraladı: “Yüzümde çok şey var. Operasyon 6,5 saat sürdü. Göz kapakları, çene, boyun, yanak, lifting… Göğüsler alındı. Baştan aşağı bir revizyona girdim.”

Gözündeki Retina Yırtığı ve Ameliyat Süreci

Eren, estetik operasyonunu saklamayan ve son haliyle görenleri şaşırtan bir isim. Ancak, geçtiğimiz günlerde gözünde oluşan retina yırtığı nedeniyle ameliyat olacağını duyurdu. “İyi akşamlar. Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü çok değerli Hocam Prof.Dr.Tunç Ovalı ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur dualarınızla” sözleriyle durumunu paylaştı.

Ameliyat sonrasında ise “Dün sabah retina ameliyatım prof.Dr Tunç Ovalı hocam sayesinde çok başarılı geçti. Aslında bu gün evime geçmem gerekiyordu ama evime giden yollar kapalı olduğu için hastaneden bir gece daha kalacağım. Bu ara hasta yatağında bile yakışıklıyım” paylaşımını yaptı.

İkinci Ameliyat Duyurusu

Eren, sağlık durumuna ilişkin Instagram sayfasının hikaye bölümünden yeni bir paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı, ikinci kez gözünden ameliyat olacağını açıkladı: “Sabah sağ gözümdeki retina yırtılması ile ilgili 10. gününde 2. ameliyatı yapacak değerli hocalarım. Umarım her şey yolunda gider. Sevgiyle kalın.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Altıeylül'de mahkemeden satılık 2.740 m² tarla

Balıkesir Altıeylül'de mahkemeden satılık 2.740 m² tarla