Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Candan kardeşlerin annesi canlı yayında gözyaşlarını tutamamıştı! Ağlayarak isyan etti

Candan kardeşlerin annesi canlı yayında gözyaşlarını tutamamıştı! Ağlayarak isyan etti

Sosyal medya paylaşımları ve ilginç yaşam tarzları ile sık sık gündeme gelen fenomen kardeşler Nihal Candan ve Bahar Candan haklarında çıkan iddialar sebebiyle tutuklanmıştı. Kızları için canlı yayına bağlanan Candan kardeşlerin annesinden şaşırtıcı bir açıklama daha geldi. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Candan kardeşlerin annesi canlı yayında gözyaşlarını tutamamıştı! Ağlayarak isyan etti

Nihal ve Bahar Candan'ın anneleri Umut Candan ise kızları henüz daha tutuklanmadan "Söylemezsem Olmaz" adlı programın canlı yayınına telefonla bağlanmıştı.

bahar candan 8

GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI

Sunucuların "Nasılsınız?" sorusunu gözyaşları içinde yanıtlayan anne Candan "Valla çok kötüyüz de ne yapalım. İşte Allah, imtihandan geçiyoruz, en ağırı hatta. Canlı canlı ben yandığımı ilk kez bu dönemde hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

bahar

Kızları hakkında konuşan Umut Candan konuyla ilgili şu açıklamaları eklemişti: "Kendileri Allah'ın izniyle, ilahi adaletle... Türkiye Cumhuriyeti adaletine sonsuz güveniyorum, onlar çıkacak Allah'ın izniyle. Allah yardım edecek çocuklarıma. Kesinlikle benim çocuklarım suçsuz. Allah bir, bu kadar net"

candan kardeşler 4

TELEFONU KAPATMIŞTI

Selen Görgüzel'in "Çocuklarınız nasıl para kazanıyordu?" sorusuna ise "Eşim izin vermiyor" yanıtını veren Candan telefonu kapatmıştı.

candan kardeşler 1

Ağlayarak kızlarının suçsuz olduğunu söyleyen anne Candan'ın yaptığı ilginç açıklamalar dikkat çekti. Umut Candan kızları için şu açıklamalarda bulundu: 

umut candan 1

"Instagram'da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı, tıklamasalardı. Bahar Candan'ı onlar ortaya çıkardı Bahar gerçek bile değil her şeyi sahte. Soytarılık yaptıklarında tıklamasalardı..."

umut candan 2

DAMADI HAKKINDA KONUŞTU

Umut Candan, cezaevine girmeden önce evlendiği ortaya çıkan Nihal Candan'ın eşi için ise "4x4'lük bir Türk erkeği. Damadımı çok seviyorum" ifadelerini kullandı. 

umut candan 3

2 KİŞİLİK KOĞUŞTA KALIYORLAR

Candan kardeşlerin avukatının yaptığı açıklamada da "2 kişilik koğuşta kalıyorlar, televizyon ve buzdolabı da geldi. Dilan Hanım ile de karşılaşmışlar" ifadeleri yer aldı.

umut candan 4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Arak' dizisinin setinden ilk kareler yayınlandı!

'Arak' dizisinin setinden ilk kareler yayınlandı!