Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Can Yaman’ın Şaşırtıcı Dönüşümü: 30 Günde 10 Kilo Verdi!

Can Yaman’ın Şaşırtıcı Dönüşümü: 30 Günde 10 Kilo Verdi!

Ünlü oyuncu Can Yaman, son haliyle hayranlarını şaşırttı. Oyunculuk kariyerine İtalya’da devam eden Yaman, sosyal medya hesabında yayınladığı son fotoğrafla görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Can Yaman’ın Şaşırtıcı Dönüşümü: 30 Günde 10 Kilo Verdi!

Ünlü oyuncu Can Yaman, son haliyle hayranlarını şaşırttı. Oyunculuk kariyerine İtalya’da devam eden Yaman, sosyal medya hesabında yayınladığı son fotoğrafla görenleri şaşkına çevirdi. 85 kiloya kadar düşen Yaman, “30 günde nasıl 10 kilo verdim?” başlığı altında nasıl zayıfladığını takipçileriyle paylaştı.

Can Yaman’ın Kariyeri

Can Yaman, Bay Yanlış, Erkenci Kuş, İnadına Aşk, Gönül İşleri, Hangimiz Sevmedik, Dolunay gibi dizilerde rol aldıktan sonra kariyerine İtalya’da devam etme kararı aldı. Burada Violet like the Sea, El Turco, Sandokan gibi yapımlarda yer alan Yaman, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Zayıflama Süreci

Sandokan’daki karakteri için zayıflama kararı alan ünlü oyuncu, son halini sosyal medya hesabında yayınladı. Yaman, son haliyle şaşkına çevirirken “30 günde nasıl 10 kilo verdim?” başlığı altında nasıl zayıfladığını takipçileriyle paylaştı.

Yaman, “Violet Like the Sea 2” çekimleri bittikten sonra, tatilden yararlanarak, ailem ve bana yakın olan insanlarla biraz vakit geçirebilmek için memlekete dönmeye karar verdim" ifadelerini kullandı.

Bu dönüşüm, Can Yaman’ın hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı ve onun disiplinli çalışmasının bir sonucu olarak görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kazakistan'da pedofili bireylerin c*nsel organı kesilecek!

Kazakistan'da pedofili bireylerin c*nsel organı kesilecek!