Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Bilal Hancı’nın İhaneti Ortaya Çıktı! Eşi Görüntüleri paylaştı

Bilal Hancı’nın İhaneti Ortaya Çıktı! Eşi Görüntüleri paylaştı

Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı’nın kendisini aldattığı anları ifşa etti. Sabaha kadar uyumadığını ve çok acı çektiğini söyleyen Çepni, “Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bilal Hancı’nın İhaneti Ortaya Çıktı! Eşi Görüntüleri paylaştı

YouTube’da milyonlarca takipçisi bulunan Kafalar grubunun üyelerinden Bilal Hancı, bir gece kulübünde eşini aldattı. Eşinin ihanetiyle yıkılan Esin Çepni, Hancı’nın bir kadınla öpüştüğü videoları yayımlayarak gözyaşlarına boğuldu.

Esin Çepni’nin Acısı
2021 yılında nikah masasına oturduğu Bilal Hancı’nın ihanetiyle yıkılan Esin Çepni, Instagram hesabından yaptığı açıklamada acısını şu sözlerle dile getirdi: “Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuk olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş.”

Bilal Hancı Aldattı mı?

“Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın.”

İhanet Görüntülerini İfşa Etti
Eşi Bilal Hancı’nın başka bir kadınla öpüştüğü görüntüleri ifşa ettikten sonra gözyaşlarına boğulduğu anları da yayınlayan Çepni, “Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim bir süre” ifadelerini kullandı.

Bilal Hancı’dan Açıklama Geldi mi?
Öte yandan Bilal Hancı ise eşinin paylaşımlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Muratpaşa'da 582 m² icradan satılık arsa

Antalya Muratpaşa'da 582 m² icradan satılık arsa